Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Rondreizen in Syrië is lange tijd onmogelijk geweest. De vreselijke oorlog heeft zijn sporen nagelaten in dit nochtans gastvrije land, maar thans is het reizen tegenwoordig weer goed mogelijk. Vele monumenten zijn hersteld en de wederopbouw valt overal te bespeuren.
Sovjet Reizen is één van de weinige organisaties die, na zelf op inspectie te zijn geweest, reizen organiseert naar Syrië. Een reis naar Syrië is verrassend en bijzonder! Het land is één van de oudste beschavingen ter wereld en heeft de reiziger dan ook veel te bieden op gebied van cultuur. Bekijk hieronder de Sovjet Reizen reis naar Syrië en laat u overtuigen!Toon

10-Daagse Nederlandstalige rondreis door Libanon en Syrië

  • Thuisbasis van één van de oudste beschavingen ter wereld
  • Bezoek aan het contrastrijke en memorabele Beiroet
  • Bezoek aan UNESCO erfgoed Bosra met prachtig Romeins theater
  • Maak een uitstap naar de ruïne van Baalbek

Syrië als reisbestemming is niet het eerste wat bij u opkomt. Het land kennen wij de laatste jaren van verschrikkelijke burgeroorlog. Vandaag de dag keert het land langzaam terug naar het vredige leven met delen van het land die langzaam weer opengaan voor toeristen. Wees een van de eersten die Damascus na de oorlog bezoek ...(lees meer) t en geniet van de historische, architecturale en culturele bezienswaardigheden in dit geweldige land.

...(inklappen)