Verfijn uw reis

Soort reis
Land
Reizen naar Slowakije zijn de laatste tijd erg in opkomst en niet geheel zonder reden. Slowakije is de nog grotendeels onbekende parel in het oosten van Europa!   
Ontdek tijdens onze rondreis door Slowakije op een gebalanceerde manier. Een reis door Slowakije brengt u een variatie van geschiedenis, cultuur, natuur en ontspanning. Geniet van het Bourgondische leven met heerlijke en goed gevulde borden. Denk aan immense burchten, indrukwekkende bergen, bergmeren, authentieke dorpjes en levendige en gezellige stadjes.
 


Toon

11-Daagse Nederlandstalige rondreis Slowakije

  • Proef van de heerlijke, lokale wijnen
  • Het UNESCO bergdorpje Vlkolinec
  • Bezoek aan het Slowaaks Paradijs met zijn indrukwekkende ijsgrotten
  • Steden en dorpen met een rijke geschiedenis en unieke tradities

Slowakije is een prachtig bergachtig land dat nog niet echt ontdekt is door grote groepen toeristen. Met 7 UNESCO werelderfgoedlocaties, waaronder de ijsgrotten en de middeleeuwse zilvermijnstad Banska Stiavnica is het ook een mooie culturele reisbestemming. Onze gids laat u tijdens deze groepsreis kennismaken met mooie landsch ...(lees meer) appen in de Hoge Tatra, de energieke bevolking en rijk gedekte tafels. Geniet samen met WorldExperts van dit nog onbekende land dat zo dichtbij ligt.

...(inklappen)