Verfijn uw reis

Soort reis
Land


Toon

Deze 10-daagse tour begint in het bruisende Rio de Janeiro. Van modieuze stranden tot monumentale heuvels, Rio de Janeiro is een bijna gegarandeerd hoogtepunt van elke reis. Terwijl je in de stad bent, wordt er tijd besteed aan het verkennen van twee van de beroemdste bezienswaardigheden; Suikerbrood en Corcovado Mountain, het bek ...(lees meer) limmen van de toppen van deze imposante heuvels zal resulteren in adembenemende uitzichten over de stad.

De reis gaat van de hectische razernij die Rio is, naar de sublieme tropische natuurwandelingen van het Iguaçu National Park en de machtige Iguaçu-watervallen. Het regenwoud van het reservaat, en de kans om een ​​paar dagen ondergedompeld te worden in de natuur, biedt de perfecte balans om in de natuur te zijn tussen de bezoeken aan twee van de grootste steden in Brazilië aan het begin en einde van deze 10-daagse reis. Na dit natuurwonder en dieren in het wild te hebben gezien, gaat het naar het culturele centrum van Salvador da Bahia. Hier flaneren we door de oude straten van Pelourinho, ervaren het koloniale verleden en leren de meer recente geschiedenis van Afro-Braziliaanse bewegingen. ...(inklappen)

Deze 15-daagse reis omvat enkele van de diverse hoogtepunten die Brazilië te bieden heeft. De reis begint in de drukte van de beroemdste stad van Brazilië, Rio de Janeiro. Hier is er voldoende kans om de levendige Carioca-sfeer op te snuiven en ondergedompeld te worden in een van de echt iconische steden van Zuid-Amerika ...(lees meer) . Van hippe stranden tot majestueuze bergen, Rio de Janeiro is gegarandeerd een hoogtepunt van elke reis. Terwijl je in de stad bent, wordt er tijd besteed aan het verkennen van twee van de beroemdste bezienswaardigheden; Suikerbroodberg en Christus de Verlosser. We laten de hectische razernij van Rio achter om getuige te zijn van de kracht van de natuur in Iguaçu. Terwijl u de verbluffende panorama's vanaf de Braziliaanse kant bewondert en uitkijkt over adembenemende uitzichtpunten aan de Argentijnse kant, blijft geen enkele hoek van dit natuurwonder onontgonnen.

De volgende stop is een 4-daagse onderdompeling diep in het Amazone-regenwoud. U kunt genieten van een verscheidenheid aan activiteiten, zoals ecologische wandelingen, kanotochten en nachtsafari's, terwijl u het leven in de jungle ervaart. Door de vochtigheid van het regenwoud in te ruilen voor de koele zeebries, kunt u op de laatste bestemming heerlijk ontspannen, omringd door de rijke geschiedenis van Brazilië. U krijgt de gelegenheid om Recife te bezoeken, ook wel bekend als het Venetië van Brazilië, voordat u uiteindelijk uitrust in de koloniale kustplaats Olinda. ...(inklappen)