Verfijn uw reis

Soort reis
Land
Sovjet Reizen heeft een divers aanbod van reizen naar Moldavië. Een reis naar Moldavië is een reis waar cultuur, authenticiteit & wijn centraan staan.
Als u kiest voor een vakantie naar Moldavië biedt WorldExperts u naast de groepsreis ook een individuele reis aan.
Bij een groepsreis is alles tot in de puntjes verzorgd en inclusief. Goede accommodaties, alle entreegelden, volpension en deskundige gidsen. Bij een individuele reis naar Moldavië heeft u de vrijheid uw eigen tempo te bepalen.
Bekijk hieronder ons aanbod van reizen
 
 


Toon

9-Daagse Nederlandstalige rondreis Moldavië, Transnistrië en Gagaoezië

  • Diverse wijndegustaties inbegrepen, waaronder in 's werelds grootste wijnkelder
  • Goede accommodaties
  • Verblijf 1 nacht in de hoofdstad van Transnistrië
  • Bezoek aan de autonome regio Gagaoezië

Moldavië is als vakantiebestemming vrij onbekend terwijl het tussen Roemenië en Oekraïne ingeklemde land juist veel te bieden heeft op cultuurhistorisch gebied. De vele volken die in Moldavië geheerst hebben, waaronder Roemenen, Ottomanen en Russen, hebben duidelijk hun sporen achtergelaten. Daarnaast is Mol ...(lees meer) davië in opkomst als wijnland en produceert het een aantal geraffineerde wijnen die wij tijdens deze reis ook zullen proeven. Tevens brengen we een bezoek aan de autonome regio Gagaoezië, de regio is bewoond door de Gagaoezen, een Turks volk in Zuidoost-Europa en verkreeg in 1994 de autonome status. Tot slot mag een kort bezoek tijdens uw vakantie in Moldavië aan het eenzijdig afgescheiden Transnistrië niet ontbreken. Hier wordt de Sovjetcultuur levend gehouden.

...(inklappen)