Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar italië

Een vakantie Italië is genieten van La dolce vita, ofwel het zoete leven. Het land met zijn mediterrane keuken en bourgondische levensstijl heeft majestueuze bergen, met citroen bedekte hellingen, goudgele stranden, wereldberoemde kunstschatten, historische steden en charmante vissersdorpjes. Italië is zo veelzijdig, dat het de harten van menigeen sneller doet kloppen. Elke regio heeft zijn eigen charme en karakter. Ontdek de laars van Europa met de unieke, kleinschalige en betaalbare reizen naar Italië van WorldExperts. Laat u meeslepen door de beroemde Italiaanse cultuur en laat u betoveren door de schoonheid van het land tijdens een persoonlijk samengestelde groepsreis of individuele reis.

 Toon

9-Daagse fly-drive Rome, Napels en Amalfikust

  • Volledige vrijheid
  • Bezoek aan Pompeiï
  • Bezoek aan het eiland Capri
  • Reizen op uw eigen tempo

Een self-drive vanuit het de Italiaanse hoofdstad Rome doorheen de bergen of langs de prachtige kust naar het zuiden. Tijdens deze reis is er voldoende tijd Rome op eigen tempo te verkennen. En route naar Napels heeft u de keuze om via de prachtige bergen of langs de indrukwekkende kust te rijden. Vanuit Napels bezoekt u Capri maa ...(lees meer) r ook de Romeinse stad Pompeiï en de mooiste kustlijn van Europa: de Amalfikust. 

9-Daagse fly-drive door Zuid Italië - Puglia

  • Geniet van de lokale gastvrijheid
  • Prachtige landschappen, schilderachtige plaatsjes aan de kust en uitgestrekte wijngaarden
  • Geniet van Puglia omringd door de Adriatische en de Ionische Zee.

Deze zuidelijke regio  is zeer in trek bij de toerist die op zoek is naar cultuur, rust, een aangenaam klimaat en schilderachtige plaatsjes aan de kust. Aan de ene kant van Puglia bevindt zich de Adriatische zee en aan de andere kant de Ionische Zee. Beide zeeën zien er prachtig uit en dragen bij aan het toerisme in d ...(lees meer) it gebied van Italië.  Ook vinden we hier uitgestrekte wijngaarden. 

...(inklappen)