Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Italië

Een vakantie Italië is genieten van La dolce vita, ofwel het zoete leven. Het land met zijn mediterrane keuken en bourgondische levensstijl heeft majestueuze bergen, met citroen bedekte hellingen, goudgele stranden, wereldberoemde kunstschatten, historische steden en charmante vissersdorpjes. Italië is zo veelzijdig, dat het de harten van menigeen sneller doet kloppen. Elke regio heeft zijn eigen charme en karakter. Ontdek de laars van Europa met de unieke, kleinschalige en betaalbare reizen naar Italië van WorldExperts. Laat u meeslepen door de beroemde Italiaanse cultuur en laat u betoveren door de schoonheid van het land tijdens een persoonlijk samengestelde groepsreis of individuele reis.

 Toon

9-Daagse fly-drive door Zuid Italië - Puglia

  • Geniet van de lokale gastvrijheid
  • Prachtige landschappen, schilderachtige plaatsjes aan de kust en uitgestrekte wijngaarden
  • Geniet van Puglia omringd door de Adriatische en de Ionische Zee.

Deze zuidelijke regio  is zeer in trek bij de toerist die op zoek is naar cultuur, rust, een aangenaam klimaat en schilderachtige plaatsjes aan de kust. Aan de ene kant van Puglia bevindt zich de Adriatische zee en aan de andere kant de Ionische Zee. Beide zeeën zien er prachtig uit en dragen bij aan het toerisme in d ...(lees meer) it gebied van Italië.  Ook vinden we hier uitgestrekte wijngaarden. 

...(inklappen)

9-Daagse fly-drive Rome, Napels en Amalfikust

  • Volledige vrijheid
  • Bezoek aan Pompeiï
  • Bezoek aan het eiland Capri
  • Reizen op uw eigen tempo

Een self-drive vanuit het de Italiaanse hoofdstad Rome doorheen de bergen of langs de prachtige kust naar het zuiden. Tijdens deze reis is er voldoende tijd Rome op eigen tempo te verkennen. En route naar Napels heeft u de keuze om via de prachtige bergen of langs de indrukwekkende kust te rijden. Vanuit Napels bezoekt u Capri maa ...(lees meer) r ook de Romeinse stad Pompeiï en de mooiste kustlijn van Europa: de Amalfikust. 

Ontdek Italië

Nergens anders zijn zoveel geweldige steden met historie en cultuur als in Italië. Te beginnen met Rome, de hoofdstad van het voormalige Romeinse Rijk. De Eeuwige Stad, waar zoveel te ontdekken valt. Het Colosseum, het Pantheon, de Sint-Pietersbasiliek, het Forum Romanum, de Spaanse trappen en de Sixtijnse Kapel. Bella Italia in al zijn glorie.

Bij een rondreis Italië kunt u vervolgens afzakken naar het zuiden, waar u de glinsterende zee, de geur van citroenen en de imposante Vesuvius ontdekt. U voelt de magie die de Golf van Napels en de Amalfi-kust als mooiste kustlijn van Europa uitstralen. De Romeinse stad Pompeï ligt binnen handbereik, evenals de prachtige eilanden Capri en Ischia. U kunt ook kiezen voor een single reis Italië om de regio’s in eigen tempo te ontdekken. Wij verzorgen een volledig uitgestippelde route en optimale begeleiding.

Vakantie Italië

WorldExperts heeft diverse soorten reizen naar Italië in het aanbod, samengesteld op basis van persoonlijke reiservaring, kennis van het land en het streven om u als reiziger een onovertroffen belevenis voor te schotelen. Naast individuele en groepsreizen verzorgen wij ook reizen op maat, die helemaal op uw wensen zijn toegesneden.

Er is zoveel te kiezen bij een vakantie Italië. In Noord-Italië wachten Milaan, Venetië en Toscane met zijn pittoreske landschappen. Florence als de bakermat van de Renaissance, met Michelangelo en de invloedrijke familie de Medici. En Pisa met zijn scheve toren. Helemaal in het zuiden krijgt u Puglia in het oog, een streek met natuurgebieden, gezellige dorpjes, historische stadjes en heerlijk eten.

Rondreis Italië

Wilt u een rondreis Italië met maximale vrijheid? WorldExperts heeft onder meer een meerdaagse fly-drive naar Rome, Napels en de Amalfi-kust. U heeft de keuze om via de indrukwekkende bergen of langs de prachtige kust te rijden. Of geniet van een meerdaagse fly-drive door Zuid-Italië, met een bezoek aan Puglia dat aan de ene kant aan de Adriatische Zee ligt en aan de andere kant aan de Ionische Zee. Met onze reizen naar Italië kunt u alle kanten op.

Single reis Italië

Een single reis Italië behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U reist alleen, maar met een gezellige groep gelijkgestemde reizigers. U sluit aan bij de groep en leert nieuwe mensen kennen. U hoeft niets te regelen. Dat doen wij! De route wordt volledig uitgestippeld door onze reisexperts. Wij zorgen voor kwaliteitsvervoer en goede hotels om te overnachten tijdens uw rondreis Italië.

Meer weten? Bel (03 281 7927) of stuur een e-mail naar info@WorldExperts.be. Daarmee komt uw droomreis een stap dichterbij.