Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Op vakantie naar India: een unieke ervaring!

 
 
Ontdek samen met WorldExperts India. Geloof ons, het is een land van diversiteit en contrasten, waar je kunt genieten van prachtige landschappen, historische monumenten en kleurrijke festivals. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een vakantie naar India. Of je nu op zoek bent naar avontuur, spiritualiteit of gewoon ontspanning, India heeft voor ieder wat wils.
 


Toon

11-Daagse culinaire prive rondreis door Rajasthan

 • Unieke culinaire reis
 • Verblijf in luxueuze hotels en homestays
 • Proef letterlijk het echte India
 • Unieke reisroute

12-Daagse Culinaire Rondreis Rajasthan

Een culinair paradijs. Rajasthan een mengelmoes van weelderige paleizen, machtige forten, droge woestijnen, groene valleien, prachtige flora en fauna, kleurrijke markten en schitterend geklede mensen met grote tulbanden of sierlijke sari’s. Rajasthan is e ...(lees meer) en van de beroemdste deelstaten van India. Het ligt in het noordwesten van het land en grenst aan Pakistan. De hoofdstad van Rajasthan is Jaipur. Enkele hoogtepunten van deze culinaire rondreis zijn, een bezoek aan de keuken van Gurudwara Bangla Sahib, de laan van Pratha, een huisbezoek bij Raoti, een specialist in koken in de regio Jodhpur. We zijn bij de viering van Diwali, het festival van lichten en krijgen een foodwalktour door Agra. Een prachtige rondreis door de geuren en kleuren van de Indiase keuken. ...(inklappen)

16-Daagse prive rondreis Fairytale Rajasthan in exclusieve hotels

 • Volledige luxueuze privé reis
 • Overnachtingen in exclusieve hotels
 • Overnachten in voormalige paleizen
 • De roze stad Jaipur

16-Daagse Engelstalige rondreis Fairytale Rajasthan

Een ware sprookjesbestemming. Rajasthan een mengelmoes van weelderige paleizen, machtige forten, droge woestijnen, groene valleien, prachtige flora en fauna, kleurrijke markten en schitterend geklede mensen met grote tulbanden of sierlijke sari&rsq ...(lees meer) uo;s. Rajasthan is een van de beroemdste deelstaten van India. Het ligt in het noordwesten van het land en grenst aan Pakistan. De hoofdstad van Rajasthan is Jaipur, met zijn schitterende Hawa Mahal paleis en Amber Fort, de belangrijkste bezienswaardigheid. Vanwege de kleur van de architectuur wordt Jaipur de ‘roze stad’ genoemd. Het is een grote, boeiende en verrassend schone stad.  We brengen een bezoek aan Chandni Chowk een van de grootste markten van Delhi, de Bishnoi dorpen waar we kennismaken met hun bijzondere levensstijl. We maken een prachtige treinreis door de Ghat vallei en verblijven in waanzinnige accommodaties, zoals Samode Palace. Kortom een unieke belevenis.

22-Daagse prive rondreis Gurjarat & Rajasthan

 • Unieke reisroute
 • Rijkversierde tempels
 • Ontdek de westkust van India
 • Bezoek de paleizen van Jaipur

22-Daagse Rondreis Gurajat & Rajasthan

Een minder bekende regio van India is Gujarat en ligt in het noorden van de Indiase westkust. Het is een welvarender deel van India. Er wonen veel jainisten, daarom zult u in deze deelstaat vele Jain tempels zien. De kans dat u ze zal zien is klein, maar Gujara ...(lees meer) t staat ook bekend als verblijfplaats van de laatste Aziatische leeuwen. In Gujarat wonen verscheidene kleurrijke stammen. De taal die gesproken wordt in deze deelstaat is  voornamelijk Gujarati. Door de ligging aan de kust heeft Gujarat al sinds de Grieks-Romeinse tijd handelscontacten met het westen. Rajasthan is daarentegen  een van de beroemdste deelstaten van India. Het ligt in het noordwesten van het land en grenst aan Pakistan. Een mengelmoes van weelderige paleizen, machtige forten, droge woestijnen, groene valleien, prachtige flora en fauna, kleurrijke markten en schitterend geklede mensen met grote tulbanden of sierlijke sari’s.  ...(inklappen)

Rondreizen India

Een rondreis door India biedt ook de mogelijkheid tot het bezoeken van historische forten, tempels en paleizen. Bijvoorbeeld, Rajasthan heeft talloze indrukwekkende forten zoals Amber Fort in Jaipur en Mehrangarh Fort in Jodhpur. Agra biedt daarnaast een bezoek aan één van 's werelds grootste monumenten, namelijk de Taj Mahal.


Vakantie India

India is een land dat bekend staat om zijn rijke cultuur, geschiedenis en diversiteit. Er is geen betere manier om dit prachtige land te verkennen dan door middel van een rondreis. Of je nu geïnteresseerd bent in de oude architectuur, de kleurrijke markten of de adembenemende landschappen, India heeft voor ieder wat wils.


Natuur van India

Voor wie op zoek is naar natuurlijke schoonheid kan een bezoek brengen aan nationale parken zoals Ranthambore of Kanha National Park waar tijgers in het wild leven. Ook kun je genieten van spectaculaire uitzichten op Himalaya's in Noord-India.


Diversiteit tijdens uw reis door India

Een van de meest opvallende kenmerken van India is de enorme diversiteit van het land. Van het bruisende Mumbai tot aan de rustige stranden in Goa en de majestueuze Himalaya in het noorden: er is werkelijk voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of cultuur, India heeft het allemaal.

In het grote marktaanbod van reizen naar India tracht WorldExperts een zo origineel mogelijk programma aan te bieden. De reisroute is zodanig samengesteld, dat een zo divers mogelijk beeld van dit Aziatische land wordt geschetst. U verblijft daarbij in uitstekende accommodaties. De mooiste gebieden komen aan bod, met respect voor de cultuur en de natuur. Heeft u nog vragen over een rondreis India? Neem gerust contact met ons op, telefonisch (03 281 7927) of via e-mail (info@WorldExperts.be).