Verfijn uw reis

Soort reis
Land

WorldExperts is een van de weinige reisorganisaties die een complete rondreis door Noord-Korea aanbiedt.

Noord-Korea biedt de reizigers diverse formules van reizen aan. U kunt Noord-Korea bezoeken met één van onze groepsreizen maar ook op individuele basis.
Onder leiding van een deskundige Nederlandstalige begeleiding én 2 ervaren gidsen maakt u kennis met dit bijzondere en "moeilijk toegankelijke" land tijdens de groepsreis. Bij de individuele rondreis heeft u geen Nederlandstalige begeleiding en reist u met uw privégezelschap en dat alles onder leiding van 2 lokale gidsen.   
Een reis door Noord-Korea laat u kennis maken met één van de laatste communistische landen ter wereld.

Als specialist op Noord-Korea is Sovjet Reizen verheugd u onderstaande reizen aan te bieden. De groepsreizen zijn telkens gepland rondom Noord-Koreaanse feestdagen, waarbij de kans bestaat om de Mass Games te bewonderen die zeer bekend zijn in Noord-Korea en ver daarbuiten.Toon

14-Daagse Nederlandstalige rondreis door Noord-Korea

  • Meest complete reis naar Noord-Korea
  • Prachtige natuurwandeling in Mt. Kumgang
  • Bezoek aan de DMZ onder leiding van een generaal
  • Vliegreis heen en terug naar Pyongyang inbegrepen

Een reis naar Noord-Korea is niet datgene wat bij de meeste mensen als eerste vakantiebestemming opkomt. Nochtans is Noord-Korea een land dat veel mensen intrigeert en dat de reiziger veel te bieden heeft. WorldExperts is van mening dat deze 14-daagse rondreis naar Noord-Korea de meest complete en verzorgde reis op de Nederland ...(lees meer) se en Belgische markt is. Naast alle monumenten die met het socialistische regime te maken hebben,  is er veel aandacht voor het platteland en het dagelijks leven. Zo bezoeken we een collectieve boerderij, overnachten aan de stranden van Noord-Korea, we zien de prachtig aangelegde rijstvelden, trekken de bergen in voor een mooie wandeling en nog veel mee. Al onze afreizen zijn gepland rondom feestdagen. Dat wil zeggen dat er tijdens onze rondreis diverse festiviteiten gaande zijn al is de exacte invulling hiervan altijd een verrassing en onder voorbehoud. Ook dat maakt Noord-Korea wat het is: Een vakantiebestemming voor de nieuwsgierige, breed georiënteerde en verderkijkende reiziger!

...(inklappen)

Op reis naar Noord-Korea: een unieke ervaring!
 
Noord-Korea, het land dat bekend staat om zijn geïsoleerde en mysterieuze karakter, trekt steeds meer avontuurlijke reizigers aan. Hoewel het misschien niet de meest voor de hand liggende vakantiebestemming is, biedt een reis naar Noord-Korea een unieke ervaring die je nergens anders ter wereld zult vinden.
 
Vanaf het moment dat je aankomt, word je ondergedompeld in de Noord-Koreaanse cultuur en geschiedenis. Je maakt kennis met de indrukwekkende architectuur van Pyongyang en bezoekt monumenten zoals het gigantische standbeeld van Kim Il-sung. Daarnaast kun je genieten van prachtige natuurgebieden, zoals de adembenemende bergen van Mount Paektu.
 
Hoewel er strikte regels gelden tijdens je verblijf, krijg je ook de kans om in contact te komen met lokale mensen en hun dagelijkse leven te observeren. Dit biedt een uniek inzicht in een samenleving die zo anders is dan wat we gewend zijn.
 
Het is belangrijk om te vermelden dat een reis naar Noord-Korea goed voorbereid moet worden. Het land heeft specifieke regels en restricties voor toeristen en WorldExperts is hiervoor de specialist.
 
Dus ben jij op zoek naar een avontuurlijke reiservaring? Overweeg dan zeker eens om af te reizen naar Noord-Korea. Het zal je gegarandeerd verrassen en je een verhaal opleveren dat je voor altijd zult koesteren!