Verfijn uw reis

Soort reis
Land
eizen met de Trans-Peking Express is een unieke belevenis! 
 
Ons aanbod treinreizen naar China bestaat uit diverse mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om zowel op individuele basis of in groepsverband te reizen.
De diverse treinreizen zoals de Tsarengoud of Trans-Siberië express met Nederlandstalige begeleiding zijn groepsreizen waarbij u volledig ontzorgd wordt.
 
Het individuele aanbod reizen per trein door China omvat mogelijkheiden met de Trans-Siberië Express al dan niet uit te breiden met verlengingsmogelijkheden en excursies. 
 
Naast de luxe georganiseerde “Tsarengoud” Trans-Siberië Express van Beijing naar Moskou of v.v. waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd kunt u ook kiezen uit de reguliere Transsiberie Express met Nederlandstalige begeleiding. 
 
Boek bij Sovjet Reizen de Trans-Siberië treinreis die bij u past. 
 


Toon

14-Daagse Nederlandstalige rondreis door Noord-Korea

  • Meest complete reis naar Noord-Korea
  • Prachtige natuurwandeling in Mt. Kumgang
  • Bezoek aan de DMZ onder leiding van een generaal
  • Vliegreis heen en terug naar Pyongyang inbegrepen

Een reis naar Noord-Korea is niet datgene wat bij de meeste mensen als eerste vakantiebestemming opkomt. Nochtans is Noord-Korea een land dat veel mensen intrigeert en dat de reiziger veel te bieden heeft.  Sovjet Reizen is van mening dat deze 14-daagse rondreis naar Noord-Korea de meest complete en verzorgde reis op de Ne ...(lees meer) derlandse en Belgische markt is. Naast alle monumenten die met het socialistische regime te maken hebben,  is er veel aandacht voor het platteland en het dagelijks leven. Zo bezoeken we een collectieve boerderij, overnachten aan de stranden van Noord-Korea, we zien de prachtig aangelegde rijstvelden, trekken de bergen in voor een mooie wandeling en nog veel mee. Al onze afreizen zijn gepland rondom feestdagen. Dat wil zeggen dat er tijdens onze rondreis diverse festiviteiten gaande zijn al is de exacte invulling hiervan altijd een verrassing en onder voorbehoud. Ook dat maakt Noord-Korea wat het is: Een vakantiebestemming voor de nieuwsgierige, breed georiënteerde en verder kijkende  reiziger!

...(inklappen)