Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Ontdek de pracht van reizen in Argentinië

De grote diversiteit van Argentinië maakt dit op een na grootste land van Zuid-Amerika tot een fantastische reisbestemming. Bij reizen naar Argentinië kunt u vele kanten van dit veelzijdige land zien. Van tropische jungles, bruisende steden en uitgestrekte pampa’s tot inheemse volkeren en de hoge bergen van de Andes met zijn vulkanen en gletsjers. WorldExperts is al jarenlang gespecialiseerd in Argentinië-reizen. Wij kennen de bestemmingen, wij beschikken over deskundige, gediplomeerde gidsen én onze reizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Toon

18-Daagse fascinerende Nederlandstalige rondreis Patagonië - Argentinië en Chili

  • Verblijf in Nationaal Park Torres del Paine
  • Spectaculaire boottocht los 3 lagos
  • Kleine groep - max. 14 deelnemers!
  • Meest complete reis op de markt!

Een rondreis door Patagonië is in alle aspecten een ontdekkingsreis. De ongerepte natuur in dit deel van Argentinië en Chili is het leefgebied van talloze dieren en maar weinig mensen. 

De grillen van de natuur heeft doorheen de jaren een landschap gecreëerd van uitgestrekte toendra, meren, vulka ...(lees meer) nen en gletsjers. We aanschouwen met eigen ogen de Perito Moreno, gaan naar ’s werelds zuidelijkste stad Ushuaia, steken de Andes over via boottochten en landverbindingen, maken prachtige wandelingen en komen in de luxueuze hotels helemaal tot rust. Een groepsreis om nooit te vergeten! 

18-Daagse Nederlandstalige rondreis Argentinië

  • De méést uitgebreide reis door héél Argentinië
  • Fantastische accommodaties tijdens uw reis
  • Bezoek aan de Iguazu watervallen, óók Braziliaanse zijde
  • Exclusieve treinrit met de "Trein der Wolken" door Salta

Mooi, uitdagend en intens. Argentinië beslaat bijna de helft van Zuid-Amerika en verleidt haar bezoekers met de grillige natuur, de opzwepende latinomuziek, de streetart, de passionele tango en de pure keuken. De ongerepte natuur toont zich in haar meest wonderlijke vorm bij de grootste gletsjers ter wereld.waar we  o ...(lees meer) ns nietig voelen als er met luid gebulder een stuk ijs afbreekt. Het blauw van het ijs en de witte bergtoppen van de Andes in het zuiden, staan in groot contrast met de rode en gele tinten die dezelfde Andes tonen in Salta, in het noorden van het land.  En het zijn de intens groene tinten die de omgeving van de machtige Foz do Iguacu kleuren. Tijdens onze rondreis ontdekt u dit kleurenspel, zoeken we naar walvissen bij het schiereiland Valdez en reizen we naar de wolken als we met 'el tren de las Nubes' over het viaduct van La Polvorilla tot 4200 meter hoogte rijden. Natuurlijk bezoeken we ook Buenos Aires, met haar koloniale architectuur, het graf van Evita en de volkswijk La Boca, waar de passie van de trotse Argentijnen in elke hoek van de straat voelbaar is.

...(inklappen)

Reizen naar Argentinië: afwisseling gegarandeerd

Tijdens onze reizen naar Argentinië ervaart u de afwisseling die dit land met zijn enorme noord-zuidexpansie te bieden heeft. Van de beroemde Iguazú-watervallen in het noorden tot de hoofdstad Buenos Aires, dat ook wel het ꞌParijs van Zuid-Amerikaꞌ wordt genoemd. In het zuiden bevindt zich de indrukkwekkende wildernis van Patagonië en Tierra del Fuego, met Ushuaia als de meest zuidelijke stad ter wereld. Andere hoogtepunten van een rondreis in Argentinië zijn het prachtige wijngebied rond Mendoza, de unieke natuur van de Ibera-wetlands en een reis naar het schiereiland Valdés met zijn bijzondere flora en fauna. U kunt tijdens onze reizen ook de bergen en valleien rond de stad Salta in het noordwesten ontdekken, met wandelingen over oude Inca-paden. Vergeet ook de eindeloze uitgestrektheid van de Argentijnse pampa met zijn traditionele gauchocultuur. Op uw verzoek werkt WorldExperts graag vrijblijvend een reis op maat uit.

Ervaar Argentinië met een Nederlandstalige gids

Overweegt u een rondreis door Argentinië? WorldExperts biedt u de meest uitgebreide Nederlandstalige reizen door héél Argentinië aan. Het programma is gebaseerd op persoonlijke reiservaring, zodat u de verschillende bestemmingen maximaal kunt beleven. De Argentinië-rondreis omvat onder andere een bezoek aan de Iguazú -watervallen (ook aan de Braziliaanse zijde), een exclusieve treinreis met de ꞌTrein der Wolkenꞌ door Salta en een bezoek aan de meest zuidelijke stad Ushuaia. U gaat walvissen spotten in Puerto Madryn en de gletsjers van Perito Moreno in Patagonië bewonderen. De Nederlandstalige groepsreis door Argentinië wordt onder begeleiding van Maurits Bouwman uitgevoerd. U ziet, ruikt en proeft van prachtige landschappen, een heerlijke lokale keuken en ultieme gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. De rondreis bezorgt u een onvergetelijke vakantie in Argentinië. Buenos Aires is de plek van vertrek en van aankomst.

Argentinië van a tot z

Argentinië strekt zich uit over meer dan 3.500 kilometer van het noordelijke punt tot het zuidpunt vlakbij Kaap Hoorn. De uitgestrektheid van het land geeft een grote verscheidenheid aan klimaten en habitats. Argentinië heeft 11 UNESCO-Werelderfgoederen en vele andere hoogtepunten die een bezoek waard zijn. De grote diversiteit maakt een vakantie in Argentinië tot een fantastische ervaring. In het grote marktaanbod van reizen naar Argentinië tracht WorldExperts een zo origineel mogelijk programma aan te bieden. De reisroute is zodanig samengesteld, dat een zo divers mogelijk beeld van dit Zuid-Amerikaanse land wordt geschetst. U verblijft daarbij in uitstekende accommodaties. De mooiste gebieden komen aan bod, met respect voor de cultuur en de natuur.

Beleef de reis van uw dromen

Bij ons beleeft u de meest prachtige reizen naar Argentinië en naburige landen. Overweeg bijvoorbeeld ook een rondreis naar buurland Chili. Of wat dacht u van het prachtige Peru? Het is allemaal mogelijk! Heeft u nog vragen over een rondreis door Argentinië? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 03 281 7927 of via e-mail via info@worldexperts.be.