Verfijn uw reis

Soort reis
Land
Sovjet Reizen biedt u een divers aanbod van reizen naar Mongolië.
Een reis naar Mongolië is een reis waar natuur centraal staat. Adembenemende landschappen en een uiterst authentieke bevolking staan garant voor een unieke vakantie.
Stel u eens voor, van de drukke hoofdstad Ulaanbaatar naar het nomadische leven, een groot contrast!
Massieve granietformaties worden afgewisseld door eindeloze steppen, rivieren, meren, boeddhistische kloosters en nederzettingen om vervolgens de zonsondergang in de Gobi-woestijn mee te maken. Een rondreis door Mongolië is divers, verrassend en bovenal niet-toeristisch. 

Als u kiest voor een groepsreis naar Mongolië biedt Sovjet Reizen u enkele opties, met o.a. een afreisdatum waarbij het Nadaam festival centraal staat.
Tevens is het goed mogelijk om op semi- individuele basis een reis door Mongolië te maken.
 
Een reis naar Mongolië is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Mongolië.


Toon

15-Daagse Nederlandstalige rondreis Mongolië

  • Kennismaking met nomadische cultuur
  • Onaangetast door het modern leven
  • De schoonheid van het seizoen
  • Comfortabel vervoer met chauffeur en tóch alle vrijheid

Het eindeloze grasland en de woestijnsteppe van Mongolië vormen een spectaculaire achtergrond voor de kleine ronde gers van nomadenfamilies die soms alleen en soms met enkele anderen door het land trekken. Tijdens deze bijzondere rondreis bezoeken wij de regio ten zuiden van hoofdstad Ulaanbaatar, die gedomineerd wordt doo ...(lees meer) r de Gobi woestijn. Met comfortabele jeeps in kleine groepen ontdekken wij de bergkloven, graslanden en lavaformaties die het uitgestrekte land opvallend gevarieerd maken.

...(inklappen)