Reizen op maat

Stel samen met WorldExperts uw eigen reis samen!


Op onze website staat een ruime selectie van individuele- en groepsreizen van diverse bestemmingen. Het kan echter zijn dat u in ons aanbod niet de meest passende reis vindt voor u. Geen probleem! Op uw verzoek werken wij graag, vrijblijvend, een op maat gemaakte reis uit. Wij zorgen er graag voor dat u een authentieke en plezierige reis naar uw wensen maakt. 

 

Van de meer gevestigde bestemmingen zoals Rusland en Georgië tot plaatsen die niet op de toeristische kaart staan, zoals Oezbekistan en Noord-Korea, al onze reisroutes zijn in de loop der jaren zorgvuldig gepland en geperfectioneerd door ons toegewijde team van reisexperts om onze klanten te voorzien met de optimale reiservaring terwijl wij ook uw comfort en veiligheid garanderen. 

 

Met alle transfers, transport, accommodatie en uitstekende gidsen of begeleiding, hoeft u alleen maar te zorgen dat er genoeg ruimte op uw fototoestel over is. 

 

Neem vandaag nog contact op met één van onze reisspecialisten om uw perfecte reis samen te stellen.  

Contact opnemen

Groepsreizen op maat en Incentives

Groepsreizen op maat

Een groepsreis organiseren is niet zomaar gedaan. Elke reis kent andere wensen, voorwaarden en een andere invulling.

In de afgelopen jaren heeft WorldExperts grote ervaring opgedaan met het organiseren van verschillende groepsreizen op maat. Zo hebben wij reizen georganiseerd voor verschillende bedrijven, verenigingen en onderwijsinstellingen. Een reis op maat vraagt om een professionele aanpak. Er zijn vele soorten reizen mogelijk, met verschillende thema’s en budgetten. Wij stellen reizen samen naar wens en adviseren u in keuze van accommodaties, excursies, verzorging en transport. Neem direct contact met ons op voor het aanvragen van uw groepsreis op maat.

Incentive reizen

Een incentive reis is naast maatwerk, ook een visitekaartje voor uw organisatie ten aanzien van personeel of (zaken)relaties. Het is van cruciaal belang dat alles tot in de puntjes geregeld is en aansluit op uw verwachtingspatroon. 

 

Wilt u uw medewerkers motiveren en stimuleren? Wilt u de band met die belangrijke klant verder uitbouwen en uw imago versterken? Wilt u goede medewerkers behouden? WorldExperts is continue op zoek naar ingrediënten die nodig zijn om uw reis een unieke, exclusieve en onvergetelijke ervaring te maken. 

 

Neem direct contact met ons voor het aanvragen van uw incentive reis.

 

Zakelijke Dienstverlening

WorldExperts staat ook klaar voor u met betrekking tot zakelijke dienstverlening.

Dankzij ons geavanceerde vluchtreserveringssysteem kunnen wij ten alle tijden de goedkoopste mogelijke vlucht voor u vinden.

Zakelijk dienstverlening waarmee WorldExperts zich voor u tijdens de reizen mee bezighoudt is onder andere:

-  vliegtickets economy class alsmede business class

-  transfers van en naar de luchthaven

-  hotelaccommodatie van eenvoudig tot 5-sterren deluxe

-  visumafhandeling & legalisatie - ook het klaarleggen van documenten op de luchthaven

-  afspraken met bedrijven die u wilt bezoeken, eventueel met Nederlandstalige tolk

-  kaarten voor evenementen

-  eventuele excursies

-  binnenlands vervoer (trein, vliegtuig)