Verfijn uw reis

Soort reis
Land
Ontdek het Franse eiland La Réunion!

De wonderen van de natuur openbaren zich tijdens uw verblijf op dit eiland. Kies voor één van onze selfdrive formules naar La Réunion of de 12-daagse Nederlandstalige rondreis La Réunion. 
De oudste vulkaan Piton Neige is al lang uitgedoofd maar heeft een prachtig landschap achtergelaten. Prachtige watervallen, uitgestrekte vanille plantages, dorre lavalandschappen maar ook dichtbeboste keteldalen en witte stranden. 
Het bijzonder afwisselende eiland biedt tal van spectaculaire activiteiten aan, te denken aan kayakken, surfen, canyoning een spectaculaire helikoptervlucht. Of kies ervoor om enkele dagen door te brengen in één van de drie ongerepte keteldalen - Cirques Cilaos, Salazie of Mafate. 


Toon

12-Daagse unieke autorondreis La Réunion

  • Zonsondergang op de Indische Oceaan per catamaran
  • Wandel in een vulkanisch landschap
  • Geniet van het uitzicht op de Cirque Cilaos
  • Genieten van de prachtige stranden van St-Gilles-les-Bains

Autorondreis La Réunion: Ontdek de prachtige Franse eiland in de Indische Oceaan
Als je op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie vol met adembenemende landschappen, dan is een autorondreis door La Réunion zeker iets voor jou. Dit kleine eila ...(lees meer) nd in de Indische Oceaan, gelegen tussen Mauritius en Madagaskar, biedt een unieke mix van Franse cultuur en Creoolse invloeden.

Met je eigen huurauto kun je het hele eiland verkennen en genieten van de spectaculaire uitzichten langs de kronkelende bergwegen. Bezoek bijvoorbeeld Piton de la Fournaise, een actieve vulkaan die regelmatig uitbarst. Of rijd naar het prachtige strand van Saint-Gilles-les-Bains om te ontspannen en te zwemmen in het kristalheldere water.

...(inklappen)

12-Daagse Nederlandstalige natuurreis betoverend La Réunion

  • Zonsondergang op de Indische Oceaan per catamaran
  • Bezoek aan de indrukwekkende lavatunnels
  • Heerlijk verblijf in Saint-Gilles-Les-Bains
  • La Route du Volcan naar Piton de la Fournaise

Het eiland La Réunion ligt in de Indische Oceaan en is met geen enkel ander eiland te vergelijken. Grillige vulkanische landschappen, intens groene regenwouden en tropische watervallen worden omringd door zowel hagelwitte als zwarte basaltstranden, te danken aan de vulkaan Piton des Neiges. Maar liefst 40% is uitgeroepen to ...(lees meer) t UNESCO Werelderfgoed

Onze 12-daagse rondreis naar La Réunion neemt u mee naar dit exotische eiland en laat u onderdompelen in de fascinerende natuur en cultuur van de creoolse bewoners. Saint-Gilles-Les-Bains nodigt uit om heerlijk te ontspannen na alle indrukken van deze bijzonder verrassende groepsreis naar La Réunion. 
Als je op zoek bent naar een avontuurlijke groepsreis in de natuur, dan is La Reunion de perfecte bestemming voor jou. Dit prachtige eiland, gelegen in de Indische Oceaan, biedt een unieke mix van vulkanen, bergen, watervallen en adembenemende stranden. Het eiland staat bekend om zijn biodiversiteit en wordt beschouwd als een van de meest spectaculaire plekken ter wereld. 

La Reunion is een relatief klein eiland dat op slechts 800 km ten oosten van Madagaskar ligt. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 2500 vierkante kilometer en telt ongeveer 850.000 inwoners. De hoofdstad Saint-Denis ligt aan de noordkust van het eiland en vormt het politieke centrum van La Reunion.

Een groepsreis naar La Reunion biedt talloze mogelijkheden voor natuurliefhebbers en avonturiers. Je kunt er gaan wandelen door het weelderige regenwoud of genieten van het adembenemende uitzicht op de Piton des Neiges-bergketen die het hart van het eiland vormt. De Piton des Neiges is met zijn 3071 meter hoogte niet alleen het hoogste punt van La Reunion maar ook heel Frankrijk buiten Europa.

Het nationaal park Réunion beslaat ongeveer 40% van het grondgebied van La Réunion en is een van de belangrijkste attracties van het eiland. Het park biedt een prachtig uitzicht op de vulkanen, waaronder de beroemde Piton de la Fournaise, een actieve vulkaan die regelmatig uitbarst.

Voor wie meer van ontspannen houdt, biedt La Reunion ook talloze prachtige stranden. Het eiland heeft lange witte zandstranden met turquoise water dat ideaal is om in te zwemmen of te snorkelen. Het strand van Saint Gilles les Bains, Trou d'eau en Grande Anse zijn slechts enkele voorbeelden daarvan.