Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Beleef een luxe individuele rondreis met unieke ervaringen in Peru

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke reiservaring, dan is een rondreis door Peru de perfecte bestemming. Het land biedt een schat aan prachtige bezienswaardigheden en activiteiten die elke reiziger zal bekoren. Een luxe individuele rondreis door Peru is de ideale manier om deze bijzondere bestemming te verkennen. WorldExperts heeft speciaal voor u een divers aanbod van rondreizen door Peru samengesteld. Toon

18-Daagse individuele rondreis met excursies langs de hoogtepunten van Zuid-Peru

  • Alle vervoer inbegrepen
  • Ontdek een totaal andere wereld. Peru heet u welkom!
  • Inclusief excursie Machu Picchu
  • Overnachten op het Titicaca Meer

Peru is bij uitstek een vakantieland wat zo gevarieerd is dat het u als reiziger veel te bieden heeft. Deze route naar het zuiden van Peru omvat alle vervoer, accommodaties en enkele belangrijke excursies, veelal in internationale groepjes. De grotere, prachtige steden bezoek je heerlijk in je eigen tempo. Kortom, een reis zond ...(lees meer) er zorgen met uw eigen vrijheid.

...(inklappen)

15-Daagse luxe privé rondreis Zuid-Peru in 4 en 5-sterren hotels

  • Verblijf in 4 en 5 sterren hotels
  • Vele excursies met privé gids inbegrepen
  • Boottocht naar de Ballestas eilanden
  • Vlucht over de Nazca lijnen

Ontdek veelzijdig Peru! Tijdens deze privérondreis door noord en zuid Peru verblijft u in comfortabele 4 en 5-sterren hotels.

Uw rondreis is tot in de puntjes verzorgd waarbij er gedacht is aan uw accommodatie, vervoer en excursies.
U maakt kennis met de kleurrijke bevolking aan het Titicacamee ...(lees meer) r, maakt een boottocht naar de Ballestas eilanden, vliegt over de spectaculaire Nazca lijnen in de woestijn en verblijft in het coloniale Arequipa. De keizerlijke hoofdstad Cusco, de Incavallei, het indrukwekkende Machu Picchu, al deze hoogtepunten zitten in deze individuele privéreis naar Peru.  

Natuur en cultuur tijdens uw rondreis door Peru

Tijdens uw individuele reis door Peru, volledig georganiseerd door onze reisexperts, wacht een wereld vol natuurwonderen en culturele schatten. De magische stad Machu Picchu, een eeuwenoud Inca-heiligdom, is een hoogtepunt van elke rondreis door Peru. U ervaart ook de serene schoonheid van het Titicacameer, het hoogst bevaarbare meer ter wereld, rijk aan folklore en tradities. Voor natuurliefhebbers zijn de Ballestas-eilanden, ook bekend als de 'Kleine Galapagos', een must-see met hun overvloed aan zeeleven. De rijke cultuur van Peru, weerspiegeld in haar muziek, dans en traditionele kledij, maakt elke rondreis door Peru compleet.

Boek nu uw droomreis naar Peru

Staat een unieke vakantie hoog op uw verlanglijst? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om uw rondreis door Peru te boeken. Elk aspect van uw reis wordt met zorg gepland om een onvergetelijke ervaring te garanderen. Overweeg ook een rondreis door Peru te combineren met een avontuur in het naburige Chili, voor een nog rijker en gevarieerder reisavontuur. Laat ons uw droomreis werkelijkheid maken!