Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Vakantie naar Belize

Belize is het op een na kleinste land van het Amerikaanse continent, gelegen in Midden-Amerika aan de Caribische kust. Het is bij uitstek een land voor cultuur- en natuurliefhebbers. U ontdekt tijdens een vakantie in Belize ongerepte regenwouden, parelwitte stranden en mysterieuze en indrukwekkende tempelruïnes, evenals een fascinerende dierenwereld en een multiculturele bevolking. Voor reizen naar Belize met een kleinschalig karakter, persoonlijke service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is WorldExperts al 16 jaar dé specialist. Belize is een tropische verrassing die u met een groepsreis of individuele reis Belize omarmt.Toon

16-Daagse rondreis Centraal-Amerika met privégids

  • Verblijf in de jungle van Guatemala en Honduras
  • De tropische wouden van Flores
  • Natuur en cultuur in El Salvador
  • Prachtige stranden van Belize

Deze rondreis door Centraal-Amerika neemt u mee naar Guatemala en Belize. Ontdek tijdens deze rondreis de indrukwekkende Mayacultuur. Verken prachtige koloniale steden, historische indianendorpen zoals Joya de Cerén, UNESCO Werelderfgoed. Vaar over de Río Dulce en beleef de geschiedenis in Tikal National Park.&nbs ...(lees meer) p;

...(inklappen)

13-Daagse Nederlandstalige rondreis door Guatemala en Belize

  • Helderblauwe meer van Atitlan
  • De wereldberoemde Chichi­castenango markt
  • Maak kennis met de Maya cultuur
  • Verblijf in de jungle van Guatemala en Honduras

Tijdens deze rondreis maken we niet alleen kennis met prachtige Maya-sites, maar genieten we ook van de natuur die ons vaak doet verbazen. Van dominante vulkanen tot de dichtbegroeide jungle en zeker niet te vergeten het Atitlan meer met zijn helderblauwe water. We zien tempelcomplexen en ingenieuze bouwwerken, maar het is voor ...(lees meer) al de kleurenpracht die indruk maakt. Dit zowel op de huizen, in de natuur en bovenal in de kledij.  Dit niet alleen in Guatemala maar we steken ook de grens over naar Honduras waar we Copan ontdekken en verder nog de prachtige Maya-tempels en de jungle van Belize. Een reis om nooit te vergeten!

...(inklappen)

Vakantie Belize

Met een vakantie Belize bezoekt u een land dat in 1981 voortkwam uit de Britse kolonie Brits Honduras en grenst aan Mexico en Guatemala. Belize is het enige Midden-Amerikaanse land met Engels als officiële taal. Het land heeft hemelse stranden en is een paradijs voor duikers. Een duik in de Great Blue Hole is legendarisch. Het bijna cirkelvormige, onderzeese zinkgat met een diameter van ruim 300 meter vormt een toegang tot een ondergronds grottenstelsel.

Net voor de kust ligt het op een na grootste koraalrif ter wereld: het Belize Barrier Reef. Het rif is meer dan 250 kilometer lang en in veel betere staat dan het Great Barrier Rif in Australië. Het binnenland van Belize is een groene wildernis vol schatten, met een dichte jungle, wilde rivieren, watervallen en mysterieuze grotten en ruïnes uit de Maya-tijd. Benieuwd wat Belize buiten de gebaande paden te bieden heeft? Neem gerust contact op, onze reisexperts informeren en adviseren u graag.

Reizen Belize

Dankzij onze groeps- of individuele reizen Belize kunt u vele verschillende indrukken van het land opdoen. In het grootste nationale park Chiquibul National Park zijn vele dieren te spotten, zoals ocelotten, tapirs, apen en vele vogelsoorten. De jaguar wordt aanbeden door de Maya’s en is ook te zien in dit nationale park en in het natuurreservaat Cocksomb Wildlife Sanctuary. De Maya’s vestigden zich ongeveer 10.000 jaar geleden in het Cocksomb-gebied.

U kunt tijdens uw vakantie Belize genieten van een Nederlandstalige rondreis met een groep, waarbij Guatemala, Honduras en Belize worden aangedaan. In het westen van Belize ligt een uitgestrekte strook regenwouden in de hooglanden (Cayo-district). Een archeologisch avontuur krijgt vorm met een bezoek aan de rivier Xunantunich en zes grote pleinen, omringd door meer dan 25 paleizen en Maya-tempels. Barton Creek is een andere plek van de oude Maya’s, evenals de Caracol-ruïnes als grootste bekende site in Belize.

Individuele reis Belize

Wilt u een individuele reis naar Belize? Onze reisspecialisten kennen de bestemming en ze beschikken over de noodzakelijke landenkennis, zodat ze u aan de hand van een volledig uitgestippelde route een optimale reiservaring kunnen aanbieden. U heeft de maximale vrijheid om Belize te ontdekken, WorldExperts zorgt voor de begeleiding en service.

WorldExperts verzorgt ook reizen Belize op maat. Op uw verzoek werken wij graag vrijblijvend een reis naar uw specifieke wensen uit. Wij garanderen dat u een authentieke en onvergetelijke individuele reis naar Belize krijgt. Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 03 281 7927 of per mail via info@WorldExperts.be.