Disclaimer

Disclaimer
Alle reizen worden uitgevoerd door WorldExperts BV, Isabellalei 3/10, 2018 Antwerpen.
Ondernemingsnummer: 0819.419.079

Uw garanties 
Verzekering insolvabiliteit verzekerd bij Garantiefonds Reizen, Metrologielaan 8, B 1130 Brussel.
Verzekering beroepsaansprakelijk verzekerd door Allianz.
WorldExperts is lid van de VVR, Vereniging Vlaamse Reisbureaus.

Garantiefonds Reizen
WorldExperts is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen. Het Garantiefonds Reizen zorgt voor de verzekering tegen financiële risico's bij reisorganisatoren en reisbemiddelaars. Het Garantiefonds zorgt er o.a. voor dat u als consument geen schade lijdt bij een faillissement. U kunt ons lidmaatschap controleren op www.gfg.be en zoekt u dan op "worldexperts"  (in 1 woord).

VVR
WorldExperts is aangesloten bij de 'Vereniging van de Vlaamse Reisbureau's'. De VVR is de beroepsvereniging van de Vlaamse reisbureau's. Indien U Uw reis boekt bij WorldExperts bent u zeker dat u uw reis toevertrouwt aan een professional uit de reissector.

Vanzelfsprekend besteedt WorldExperts uiterste zorg aan de informatie op deze website www.worldexperts.be. Zo trachten wij de website zo up-to-date mogelijk te houden.
Echter publiceren wij deze website en volledige inhoud hiervan onder voorbehoud ten aanzien van eventuele typefouten.
Indien gepubliceerd, zijn vlucht- en/of reis/landinformatie onder voorbehoud van eventuele tussentijdse wijzigingen. Deze wijzigingen kunnen zonder voorafgaande waarschuwing worden aangepast. Informatie is onderheving aan wijzigingen, zo kan het zijn dat bepaalde informatie verouderd of niet meer correct is.
WorldExperts is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of de hierin vermelde gegevens. Tevens kunnen wij niet garanderen dat de site foutloos, virusloos en ononderbroken functioneert.
Op deze website vindt u verwijzingen en links naar andere websites of bronnen. Indien u gebruik maakt van deze links kunnen deze slechts dienen ter ondersteuning. Eventuele links zijn dus slechts ter informatie van de gebruiker van de site opgenomen. WorldExperts is niet verantwoordelijk voor de informatie, beschikbaarheid of bronnen van deze website en aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of de gevolgen van het gebruik daarvan.

 

Veilig boeken

Wij zijn aangesloten bij:

logo logo
slide
1 Foto's
slide