Verfijn uw reis

Soort reis
Land
Reizen naar Oman
 
Oman: een nieuwe bestemming in het aanbod van Sovjet Reizen. Als u kiest voor een vakantie naar Oman biedt Sovjet Reizen u naast de groepsreis naar Oman ook de optie van individuele rondreizen en fly-drive's naar Oman aan. 
 
Een reis naar Oman is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Oman.


Toon

6-Daagse rondreis hoogtepunten van Oman

  • Schitterende zonsondergang in de woestijn
  • De oase van Wadi Bani Khaled
  • Bezoek aan de Grote Moskee van Muscat

Ontdek het sprookjesachtige Sultanaat Oman.

Van hoge bergen en uitgestrekte woestijnen tot historische forten en oogverblindende moskeeën, Oman heeft het allemaal. Gelegen op het puntje van het Arabische schiereiland, biedt dit land een cultureel erfgoed dat ouder is dan 6000 jaar, warme wateren waar dolfijnen ...(lees meer) en schildpadden leven, diepe fjorden om te verkennen met een dhow en woestijnlandschappen met verleidelijke mogelijkheden voor trektochten of een ritje per kameel. Tijdens deze 6-daagse tour krijg je de kans om te genieten van de open woestijnlandschappen van Wahiba Sands, de thuisbasis van geïsoleerde nederzettingen van semi-nomadische bedoeïenen; om de levendige hoofdstad Muscat, uitgeroepen tot Arabische hoofdstad 2012, te verkennen met zijn mooie haven en bruisende souk, waar je alles kan kopen, van specerijen tot schoenen en historische gebeurtenissen in Nizwa ontdekken. Oman's diversiteit aan landschappen, dieren in het wild en erfgoed betekent dat er echt voor elk wat wils is, die dit buitengewone land komt bezoeken. ...(inklappen)

8-Daagse rondreis schilderachtig Oman

  • Schitterende zonsondergang in de woestijn
  • De oase van Wadi Bani Khaled
  • Per 4 x 4 door de woestijn
  • Bezoek aan de Grote Moskee van Muscat

Ontdek de magie van het Sultanaat Oman - geschiedenis, woestijn en zee.
Van hoge bergen en uitgestrekte woestijnen tot historische forten en oogverblindende moskeeën, Oman heeft het allemaal. Gelegen op het puntje van het Arabische schiereiland, biedt dit land een cultureel erfgoed dat ouder is ...(lees meer) dan 6000 jaar, warme wateren waar dolfijnen en schildpadden leven, diepe fjorden om te verkennen met een dhow en woestijnlandschappen met verleidelijke mogelijkheden voor trektochten of een ritje per kameel. Tijdens deze geweldige tour krijg je de kans om te genieten van de open woestijnlandschappen van Wahiba Sands, de thuisbasis van geïsoleerde nederzettingen van semi-nomadische bedoeïenen; om de levendige hoofdstad Muscat, uitgeroepen tot Arabische hoofdstad 2012, te verkennen met zijn mooie haven en bruisende souk, waar je alles kan kopen, van specerijen tot schoenen; historische gebeurtenissen in Nizwa ontdekken; om getuige te zijn van de geboorte van een nieuw leven in Ras al Hadd en om het zeilen op een traditionele dhow te ervaren. Oman's diversiteit aan landschappen, dieren in het wild en erfgoed betekent dat er echt voor elk wat wils is, die dit buitengewone land komt bezoeken.

 

...(inklappen)