Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Ontdek Oman

Nergens anders op het Arabisch schiereiland vindt u gevarieerde natuurgebieden als tijdens een vakantie in Oman. Onbegaanbare, ruige bergketens met diepe kloven en verlaten steen- en zandwoestijnen wisselen af met vruchtbare, groenblijvende oases, rivierbeddingen en eindeloze stranden.  Oman is een land van contrasten. In combinatie met een rijke cultuur en de gastvrijheid van de Omani’s, wordt een rondreis Oman een oosters mozaïek die voor een ongeëvenaarde beleving zorgt. WorldExperts bedient u op maat met zowel een groeps- als individuele reis Oman, die wordt samengesteld op basis van persoonlijke reiservaring, landkennis, kwaliteit en kleinschaligheid.Toon

6-Daagse rondreis hoogtepunten van Oman

  • Schitterende zonsondergang in de woestijn
  • De oase van Wadi Bani Khaled
  • Bezoek aan de Grote Moskee van Muscat

Ontdek het sprookjesachtige Sultanaat Oman.

Van hoge bergen en uitgestrekte woestijnen tot historische forten en oogverblindende moskeeën, Oman heeft het allemaal. Gelegen op het puntje van het Arabische schiereiland, biedt dit land een cultureel erfgoed dat ouder is dan 6000 jaar, warme wateren waar dolfijnen ...(lees meer) en schildpadden leven, diepe fjorden om te verkennen met een dhow en woestijnlandschappen met verleidelijke mogelijkheden voor trektochten of een ritje per kameel. Tijdens deze 6-daagse tour krijg je de kans om te genieten van de open woestijnlandschappen van Wahiba Sands, de thuisbasis van geïsoleerde nederzettingen van semi-nomadische bedoeïenen; om de levendige hoofdstad Muscat, uitgeroepen tot Arabische hoofdstad 2012, te verkennen met zijn mooie haven en bruisende souk, waar je alles kan kopen, van specerijen tot schoenen en historische gebeurtenissen in Nizwa ontdekken. Oman's diversiteit aan landschappen, dieren in het wild en erfgoed betekent dat er echt voor elk wat wils is, die dit buitengewone land komt bezoeken. ...(inklappen)

9-Daagse rondreis Oman met privéchauffeur

  • Schitterende zonsondergang in de woestijn
  • De oase van Wadi Bani Khaled
  • Comfortabel vervoer met chauffeur en tóch alle vrijheid
  • Relaxen aan prachtig strand

Ontdek dit magische land met een privéchauffeur! Het sultanaat Oman is het op een na grootste land van het Arabische Schiereiland. Dit moderne land laat u een mooie combinatie zien van authenticiteit en de moderne invloeden. U verblijft in mooie hotels, ziet prachtige stranden, rijdt door indrukwekkende landschappen, langs ...(lees meer) authentieke dorpen. Maak kennis met diverse culturen, rust uit bij de mooiste oases. De bevolking ontvangt u met open armen!

Vakantie Oman

Het sultanaat Oman is gelegen op het puntje van het Arabisch schiereiland, grenzend aan de Verenigde Arabische Emiraten, Jemen en Saoedi-Arabië. Het is een van de veiligste landen van het Midden-Oosten. Oman is de laatste tientallen jaren sterk gemoderniseerd, maar het heeft zijn sprookjesachtige Arabische karakter niet verloren. Het culturele erfgoed is ouder dan 6.000 jaar. De levendige hoofdstad Muscat met zijn smalle straatjes, mooie haven, kleurrijke paleizen en Portugese vestingwerken mag u niet missen tijdens uw vakantie Oman. Inclusief een bezoek aan de Sultan Qaboos moskee.

Reizen naar Oman

In het noorden en oosten van Oman wordt de vruchtbare kustvlakte gescheiden van het dorre woestijngebied door het 450 kilometer lange Hajar-gebergte. In de rotsachtige valleien bevinden zich wadi’s, rivierbeddingen die alleen water voeren na hevige regenval. De indrukwekkendste zijn de Wadi Bani Khalid en de Wadi Shab. Tijdens een rondreis Oman met een groep worden deze bezienswaardigheden aangedaan. Wilt u liever een individuele reis Oman? Onze reisspecialisten zorgen voor een volledig uitgestippelde route. Het geeft u maximale vrijheid, mét de vergaarde service van WorldExperts.

Bij reizen naar Oman beleeft u in het zuidwesten een paradijselijke Caribische sfeer. De kustplaats Salahah, tot 1970 de hoofdstad van Oman, heeft witte zandstranden, bananenbomen en palmbomen. In het uiterste zuiden ligt Dhofar, de regio van de wierook en handel. Het Jebel Akhar-gebergte ligt in het hart van Oman, waar veel getuigenissen van de historie van het land zijn. Bijvoorbeeld het stadje Bahla, het dorp Al Hamra en de voormalige koninklijke stad Nizwa.

Rondreis Oman

Tijdens een rondreis Oman ontdekt u de magie van dit sultanaat. Naast de veelheid aan cultuur zijn er warme wateren waar dolfijnen en grote schildpadden leven, diepe fjorden om te verkennen met een traditioneel Arabisch zeilschip (dhow) en woestijnlandschappen met verleidelijke mogelijkheden voor trektochten of een ritje per kameel.

Bij een vakantie in Oman met een groep geniet u van een unieke reis met uitstekende lokale gidsen en dito reisbegeleiding van WorldExperts. Comfort en zekerheid is gegarandeerd met kwaliteitsvervoer, zeer goede hotels en vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen.

Individuele reis Oman

WorldExperts verzorgt ook uw individuele reis Oman. Onze ervaren reisexperts hebben kennis van de bestemming en zorgen ervoor dat de hoogtepunten van Oman in de reisroute zijn opgenomen. Wilt u een reis op maat? Op uw verzoek werken wij graag vrijblijvend een maatwerk rondreis uit, inclusief alle transfers, transport, accommodatie en gidsen. Voor reizen Oman is WorldExperts uw deskundige en betrokken partner.

Heeft u vragen of verzoeken? Bel ons op (03 281 7927) of stuur een e-mail naar info@WorldExperts.be en wij helpen u graag.