Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Treinreizen

Treinreizen bieden een unieke en charmante manier om de wereld te ontdekken. Bij WorldExperts weten we dat een treinreis veel meer is dan alleen van A naar B reizen; het is een ervaring op zich. Het ritmische geluid van de trein, het voorbijglijdende landschap en het comfort van uw stoel of coupé maken treinreizen tot een bijzondere manier van reizen. Reis in stijl in een privétrein langs mooie routes en bezoek onderweg de mooiste steden. Of u nu kiest voor een snelle, moderne trein of een nostalgische rit in een klassieke trein, elke treinreis is een avontuur.

 

Treinreizen langs Centraal-Azië in stijl

Onze treinreizen nemen u mee langs enkele van de mooiste steden en landschappen ter wereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortabele 14-daagse luxe treinreis met de Oriënt Silk Star langs de Zijderoute in Centraal-Azië, waarin u kennismaakt met prachtige landen als:
 


Tijdens deze treinreis langs de beroemde handelsroute ziet u het landschap gaandeweg veranderen van woestijnen in besneeuwde bergtoppen en bezoekt u fascinerende historische steden als Tashkent, Khiva en Samarkand en de bijzondere hoofdstad Ashgabat.

 

De prachtige landschappen van Siberië

Een andere mogelijkheid is om op zeer comfortabele manier met de 15-/16-daagse legendarische Trans-Siberiëtreinreis over 7600 km spoor van Moskou naar Beijing of omgekeerd te reizen. Onderweg maakt u kennis met het uitgestrekte Siberië, de steppes, het Baikal-meer en de Gobi-woestijn. In de steden maakt u interessante excursies en aan boord van de privétrein geniet u van de uitstekende service en heerlijke maaltijden. Heeft u altijd al gedroomd van een ontdekkingsreis per trein over bijna 9000 km spoor, onderweg zeven tijdzones passerend? Ervaar tijdens deze Trans-Siberië Express de gastvrijheid en cultuur van:
 


Uw Nederlandstalige reisleiding laat u op een ontspannen manier genieten van deze avontuurlijke reis. Vertrek met de trein via Petrozavodsk richting Moermansk, de meest noordelijk gelegen stad boven de poolcirkel. Maak uw reis compleet met een excursie naar de Barentszzee, de atoomijsbreker “De Lenin” of een bezoek aan het Instituut voor Poolonderzoek en eindig deze avontuurlijke reis in de culturele hoofdstad van Rusland, Sint-Petersburg. Naast treinreizen bieden we ook andere reisvormen aan, zoals riviercruises, die u eveneens naar unieke bestemmingen brengen en een andere kijk op reizen bieden.

 

Boek nu uw unieke treinreis

Bent u geïntrigeerd door het idee van een unieke vakantie op de rails? Neem dan nu een kijkje in ons aanbod aan treinreizen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Elke treinreis die wij aanbieden is zorgvuldig uitgekozen om u een onvergetelijke ervaring te bieden. Of u nu op zoek bent naar luxe en comfort of naar een avontuurlijke reis, bij ons vindt u de treinreis die perfect bij uw wensen past. Wacht niet langer, ontdek ons aanbod en boek de treinreis van uw dromen vandaag nog. Uw avontuur op de rails begint hier!

 


Toon