Verfijn uw reis

Soort reis
Land
Reizen naar Saoedi-Arabie
 
Saoedi-Arabie: een nieuwe bestemming in het aanbod van WorldExperts. Als u kiest voor een vakantie naar Saoedi-Arabie biedt WorldExperts u een volledige groepsreis aan. Ook de optie van een individuele rondreis is mogelijk. 
 
Een reis naar het geheimzinnige Saoedi-Arabie is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Saoedi-Arabie.


Toon

11-Daagse rondreis Saoedi Arabië, langs het erfgoedroute van Riyadh naar Jeddah

  • Natuurwonder van Wadi Al Dissa
  • Bijbelse stad Dedan
  • Moderne metropool Riyadh
  • Het UNESCO werelderfgoed van Jubbah

Het tot voor kort volledig voor toerisme gesloten land, heeft sinds 2020 dan toch zijn deuren geopend. Belgische en Nederlandse toeristen zijn welkom om dit land van enorme tegenstellingen te ontdekken. 
De moderne en hoogstaande architectuur van Riyadh en Jeddah gaan perfect samen met de eeuwenoude ...(lees meer) wijken en kastelen. We zien hoe het religieuze leven het dagelijks leven nog steeds beïnvloedt, hoe tradities in ere worden gehouden. Saoedi-Arabië lijkt een enorme woestijn, maar we zien ook dorpen omgeven door groene bergen en prachtige oases. Het hoogtepunt van deze reis is de historische site van Madain Saleh, de graftombes die ook wij nu mogen bezoeken. Maak kennis met dit boeiende en toch ook wat geheimzinnige land!