Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Saoedi-Arabie

Saoedi-Arabië is voor toeristen vrijwel onontgonnen gebied. Het land in het Midden-Oosten opende eind 2019 zijn deuren voor buitenlandse bezoekers. Dat betekent dat bij de reizen naar Saoedi-Arabië van WorldExperts de twee belangrijkste heilige plaatsen dichtbij komen: Mekka en Medina. En andere hoogtepunten als Madain Saleh, Al Ula, Elephant Rock, Wadi Dissa en Al-Diriyah in de hoofdstad Riyad. Woestijnwandelpaden, duiken in de Rode Zee en bergtochten, een vakantie in Saoedi-Arabië is veelzijdig. Onze ervaren reisexperts stellen het perfecte programma samen, gebaseerd op landkennis, persoonlijke reiservaring en optimale reisbeleving. U krijgt bij een rondreis Saoedi-Arabië bijzonder veel indrukken voor een scherpe prijs.

 Toon

11-Daagse rondreis Saoedi Arabië, langs het erfgoedroute van Riyadh naar Jeddah

  • Natuurwonder van Wadi Al Dissa
  • Bijbelse stad Dedan
  • Moderne metropool Riyadh
  • Het UNESCO werelderfgoed van Jubbah

Het tot voor kort volledig voor toerisme gesloten land, heeft sinds 2020 dan toch zijn deuren geopend. Belgische en Nederlandse toeristen zijn welkom om dit land van enorme tegenstellingen te ontdekken. 
De moderne en hoogstaande architectuur van Riyadh en Jeddah gaan perfect samen met de eeuwenoude ...(lees meer) wijken en kastelen. We zien hoe het religieuze leven het dagelijks leven nog steeds beïnvloedt, hoe tradities in ere worden gehouden. Saoedi-Arabië lijkt een enorme woestijn, maar we zien ook dorpen omgeven door groene bergen en prachtige oases. Het hoogtepunt van deze reis is de historische site van Madain Saleh, de graftombes die ook wij nu mogen bezoeken. Maak kennis met dit boeiende en toch ook wat geheimzinnige land!

9-Daagse rondreis Saoedi-Arabië - gegarandeerd vertrek

  • Het UNESCO werelderfgoed van Jubbah
  • De oase van Al Ula
  • UNESCO site van Hegra (Madain Saleh)

Het tot voor kort volledig voor toerisme gesloten land, heeft sinds 2020 dan toch zijn deuren geopend. Belgische en Nederlandse toeristen zijn welkom om dit land van enorme tegenstellingen te ontdekken. 

De moderne en hoogstaande architectuur van Riyadh en Jeddah gaan perfect samen met de eeuwenoude wijken en k ...(lees meer) astelen. We zien hoe het religieuze leven het dagelijks leven nog steeds beïnvloedt, hoe tradities in ere worden gehouden. Saoedi-Arabië lijkt een enorme woestijn, maar we zien ook dorpen omgeven door groene bergen en prachtige oases. Het hoogtepunt van deze reis is de historische site van Madain Saleh, de graftombes die ook wij nu mogen bezoeken. Maak kennis met dit boeiende en toch ook wat geheimzinnige land! ...(inklappen)