5-Daagse expeditie cruise Patagonië van Ushuaia in Argentinië naar Punta Arenas in Chili
v.a. € 2160,00 p.p.

5-Daagse expeditie cruise Patagonië van Ushuaia in Argentinië naar Punta Arenas in Chili

Ga met ons mee voor een eenmalige expeditie cruise door het zuidelijkste deel van Patagonië. Bewonder de geïsoleerde fjorden en verrassende dieren in het wild van Nationaal Park Tierra del Fuego.

Al sinds 1990 worden deze cruises door onze partner in het zuiden van Argentinië en Chili aangeboden. De expeditie cruise gaat door Kaap Hoorn, het Beaglekanaal en de Straat van Magellan. 

 

Vaar mee als gast naar een andere wereld, een wereld die wild en mooi is, onaangetast door mensen en zelden gezien door toeristen; een unieke ervaring.

 

Deze cruise in het zuiden van Argentinië en Chili is een unieke en onvergetelijke reis naar het einde van de wereld.

10 Foto's

Begin met boeken

Uw reisgezelschap

Uw huidige selectie

Selecteer datum

Inclusief
• Alle excursies conform programma
• Engelssprekende gids
• Alle overnachtingen aan boord in de kajuit naar keuze
•Verblijf aan boord op basis van ALL-INCLUSIVE
• Activiteitenprogramma aan boord; lezingen etc.
 
Exclusief
• Internationale vlucht. WorldExperts assisteert u graag bij het selecteren van uw vlucht.
• Reserveringskosten
• Reis- en/of annuleringsverzekering. Deze kunt u afsluiten via WorldExperts.
• Bijkomende kosten ter plaatse: fooien
 
Bijzonderheden
• Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers voor meer inlichtingen.

 

Dag 1 – Ushuaia
Inscheping tussen 13:00 – 18:00 uur gevolgd door een verwelkoming van de kapitein en presentatie van de bemanning met een glaasje naar wens. Direct hierna zal het schip naar het uiterste zuiden gaan varen. Via het Beagle Kanaal en de Straat van Magellan reizen we door Patagonië en de kanalen van Vuurland.

Dag 2 – Kaap Hoorn – Wulaia Baai
We varen door het Murray Kanaal en de Baai van Nassau. Aankomst in Nationaal Park Kaap Hoorn, waar als de weersomstandigheden het toelaten we van boord zullen gaan om de magie te ervaren van het wandelen door één van de zuidelijkste punten van de wereld. 
In de middag gaan we van boord bij Wulaia Baai, een historische plek van één van de grootste nederzettingen van de inheemse Yagans kanovaarders. We bereiken een uitkijkpunt, wandelend door het Magelhaense bos, waarin o.a. lenga’s, coigües, canelos en varens groeien. 

Dag 3 – Pia Gletsjer – Porter Gletsjer
In de ochtend varen we langs de noordwestelijke arm van het Beagle kanaal het Pia Fjord binnen om van boord te gaan. We maken een uitstapje naar het uitkijkpunt vanwaar u de gelijknamige gletsjer kunt zien die zich uitstrekt van de piek van de bergketen tot aan de zee. In de middag varen we in onze Zodiac boten tussen de hoge rotswanden totdat we de Porter Gletsjer bereiken. 
 
Dag 4 – Agostini Fjord – Aguila Gletsjer – Condor Gletsjer 
In de ochtend navigeren we door het Cockburn kanaal om het Agostini fjord binnen te varen. Hier kunt u de gletsjers bewonderen die afdalen vanuit het Darwin gebergte en waarvan sommige de zee bereiken. In de ochtend gaan we aan boord van Zodiac boten voor een wandeling rond een lagune gevormd door het smelten van de Aguila Gletsjer. In de middag varen we in Zodiac boten om de Condor Gletsjer te naderen. We leren meer over de vorming van gletsjers en hun invloed op de abrupte geografie van de Vuurlandse kanalen.

Dag 5 – Magdalena Eiland – Punta Arenas
Als de weersomstandigheden dit toelaten zullen we ’s ochtends vroeg van boord gaan op Magdalena Eiland. Hier bevindt zich een enorme kolonie Magelaen pinguïns. Deze excursie wordt vervangen in de september en april door een bezoek aan het eiland Marta, waar u de Zeeleeuwen kunt waarnemen vanaf de Zodiac boten. Vervolgens verder naar Punta Arena waar u rond 12:30 zult ontschepen. 

Belangrijk
OPMERKING: De excursies beschreven in de reisroutes zijn meestal mogelijk. Niettegenstaande het voorgaande, behoudt de scheepsexploitant zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving een deel van deze route te wijzigen, aan te passen of weg te laten, ongeacht of dit ingegeven is door het welzijn en de veiligheid van de passagiers, voor het goede behoud van het milieu of in het geval van een buitengewone omstandigheid, toevallige gebeurtenis of overmacht. Het vertrek of de aankomst van schepen kan aan eventuele wijzigingen onderhevig zijn. Het is niet mogelijk om waarnemingen van vogels en dieren te garanderen, aangezien de precieze locatie hiervan variabel is.
 
ALL-INCLUSIEF
Eenmaal aan boord heeft u uw portemonnee alleen nodig als u een souvenir wilt kopen in de winkel. Als we bij Australis all-inclusive zeggen, bedoelen we ALL-INCLUSIVE. Geniet van onze onbeperkte wijn-, sterke drank- en drankenkaart tijdens lunch en diner of aan onze bar, geopend van 10.00 uur tot middernacht.
 
RUIMTEN DIE VERWELKOMEN
De spectaculaire landschappen van Patagonië, die kunnen worden gewaardeerd door panoramische ramen, worden in harmonie aangevuld met een zorgvuldige decoratie en ruime en gezellige ruimtes. Alles komt samen in een intieme en ongedwongen sfeer, zodat onze gasten hun ervaringen kunnen delen, een boek uit onze bibliotheek kunnen lezen, hun favoriete hapje kunnen nuttigen of gewoon kunnen genieten van het uitzicht.
 
MENSELIJK TEAM
De passie van onze expeditie gidsen en de warmte en vriendelijkheid van onze bemanning geven de reis een unieke sfeer die opvalt als een van de grote kenmerken van de Australis Experience. Onze passagiers nemen vaak afscheid en danken hartelijk de professionaliteit van ons hele team aan boord, waardoor ze zich thuis voelden.
 
LEZINGEN AAN BOORD
Onze gidsen zullen hun kennis van glaciologie, flora en fauna, geografie, geschiedenis en de evolutie van de landschappen waar we doorheen reizen doorgeven. Dagelijks zullen zij deze kennis delen met onze passagiers aan boord door middel van thematische lezingen die een aanvulling en verdieping vormen van wat er tijdens de expedities wordt ontdekt en ervaren.
 
GENIET VAN DE OFFLINE-MODUS
Diep in Patagonië, tussen fjorden en gletsjers, verdwijnt de connectiviteit en begint de Digitale Detox. Ver weg van de bewoonde wereld nodigen de meest ongerepte landschappen van de planeet je uit om je ogen van je telefoons af te wenden, schermen te vervangen door ramen en de kleuren en contrasten van de natuur te ontdekken zonder filter.
 
VEILIGHEID
De veiligheid aan boord en tijdens excursies is een prioriteit op elk moment van onze activiteiten. Daarom hanteren wij de hoogste normen op het gebied van infrastructuur en uitrusting, en hanteren wij strikte protocollen die de veiligheid van passagiers en bemanningsleden waarborgen. Om ervoor te zorgen dat al deze protocollen goed worden nageleefd, voeren we periodieke audits en trainingen uit voor onze gidsen en bemanning, en zetten we verschillende informatiesystemen aan boord in om ervoor te zorgen dat al onze passagiers goed worden geïnformeerd en de maatregelen en het gedrag begrijpen die ze moeten nemen. zich houden aan.
 
DUURZAAMHEID
We weten dat de charme van onze route afhangt van het behoud ervan. Het kennen van landschappen die eeuwenlang intact zijn gebleven, is een luxe, en het is onze plicht om er alles aan te doen om ze zo te houden. Geleid door internationale normen en gemotiveerd door een diepe overtuiging van respect voor het milieu. We implementeren en promoten een reeks maatregelen en gedragingen aan boord om zorg te dragen voor het milieu waarin we varen.
 
Tijdens uw 5-Daagse expeditie cruise Patagonië van Ushuaia in Argentinië naar Punta Arenas in Chili verblijft u in onderstaande accommodaties of gelijkwaardig.

Ushuaia - STELLA - VENTUS AUSTRALIS

Welkom aan boord van de Stella Australis en de Stella Ventus.

De speciaal gebouwde Stella Australis / Ventus Australis expeditieschepen zijn ideaal om de fjorden van Patagonië te ontdekken.

De inrichting van elk schip is comfortabel en modern. Met zo'n 100 hutten is rustig aan boord wat maakt dat u van de loungeruimtes en observatiedekken kunt genieten van de adembenemende landschappen en uitzichten. 

 

Aantal hutten: 100

Capaciteit: 210 passagiers

Algemeen
Argentinië: het land van uitersten. Gekend om de uitgestrekte natuur, de tango en uiteraard het voetbal! De hoofdstad Buenos Aires met zijn kleurrijke huizen, historische gebouwen en heerlijke keuken. In het noorden zien we de kleurrijke bergen en uitgestrekte wijngaarden bij Mendoza. In het zuiden daarentegen de ijsmassa’s, gletsjers, drijvende ijsschotsen van Patagonië. Hier ziet u de zeeleeuwen en maakt u mooie wandeltochten. We mogen zeker de jungle bij de watervallen van Iguazú niet vergeten. Kortom: Argentinië heeft het allemaal!
 
Ligging
Argentinië heeft een oppervlakte van 2.780.400 km² en is hiermee het grootste Spaanstalige land ter wereld. Gelegen in Zuid-Amerika tussen het Andesgebergte en de zuidelijke Atlantische Oceaan en grenst aan Uruguay, Brazilië, Paraguay, Bolivia en Chili.
Naast het vaste land claimt Argentinië ook de eilandengroep onder gezag van het Verenigd Koninkrijk en een deel van Antarctica; de Falklandeilanden (voor de Argentijnen heten deze ‘Islas Malvinas’), Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden. 
Argentinië telt circa 45 miljoen inwoners, waarvan 92% in de steden woont. Alleen al in de provincie Buenos Aires wonen meer dan 16 miljoen inwoners. Het dunst bevolkte gebied van Argentinië is Patagonië, waar slechts 1% van de bevolking woont.
 
Klimaat
De uitgestrektheid van het land zorgt ervoor dat er meerdere klimaatzones zijn. De beste periode om Argentinië te bezoeken is tijdens hun zomermaanden, onze winter, dus van oktober tot februari. 
Het noorden kent een subtropisch klimaat met in de zomer temperaturen die tot 40 graden kunnen oplopen. In de wintermaanden kan er in de regenwouden veel regen vallen, dit in tegenstelling met de droge pampa’s, in het noordwesten, waar er heel weinig neerslag valt. 
Het midden heeft een mediterraan klimaat met het hele jaar door een temperatuur van +/- 20 graden. 
Het zuiden heeft een zeeklimaat met gemiddeld 21 graden in de zomer en 5 in de winter. Hoe meer zuidelijker hoe meer regen of sneeuw er kan vallen.
 
Religie
Meer dan 90% van de bevolking is Christelijk. Argentinië heeft de grootste Joodse gemeenschap van Latijns-Amerika. Nog een kleine minderheid is Islamitisch of heeft geen religie. Van de Christelijke gemeenschap gaat echter slechts 20% naar de kerk.
 
Eten en drinken
Het Argentijnse ontbijt verschilt enigszins van ons ontbijt en wordt gekenmerkt door zoete gerechten. Op het ontbijtbuffet treft u ook altijd zuivel en vleeswaren. 
De lunches in Argentinië zijn doorgaans warm maar is ook een selectie aan salades of tosti’s. Daarnaast zijn er diverse pasteitjes, de zogenoemde empanadas. Deze zijn gevuld met kip, gehakt, kaas of groenten.  
Het diner in Argentinië is min of meer te vergelijken met hetgeen wij gewend zijn. Het bestaat vaak uit (veel) vlees, rijst, aardappelen of pasta en groenten.
Voor de Argentijn is een maaltijd meer dan alleen eten, het is een gelegenheid om samen te zijn en te genieten. Vandaar dat ze zelden alleen eten. Het diner wordt in Argentinië heel laat genuttigd, rond 21u, vandaar dat ze vaak rond 18u een tussendoortje nemen.
 
Drinkwater 
Het drinkwater in Argentinië is over het algemeen genomen van goede kwaliteit. Het is toch aan te raden om flessen mineraalwater te kopen.
 
Elektriciteit in Argentinië
Argentinië heeft 220 volt netspanning. U heeft in Argentinië een wereldstekker nodig om uw apparaten aan te sluiten op het lichtnet. Men gebruikt stekkers met platte pinnen. 
 
Tijdverschil
Tijdens onze wintertijd is het in Argentinië 4u vroeger dan bij ons.
 
Taal
De officiële taal is Spaans, in de grote steden wordt al goed Engels gesproken. Daarnaast spreekt een deel van de inheemse bevolking nog hun eigen taal zoals het Mapuche, Guarani, Tobas en Quechua. Toch zal niet iedereen je verstaan, vandaar is het goed een aantal Spaanse woordjes te spreken.
Hallo:               Ola
Tot ziens:        Adios
Alstublieft:       Por favor
Bedankt:         Gracias    
Ja / Neen:       Si / No 
Hoe gaat het: Que tal?
 
Bagage
Voor al onze reizen geldt dat u in de touringcar één koffer per persoon met een maximumgewicht van 20 kg mag meenemen. Deze regelgeving kan dus afwijken van de regels die de luchtvaartmaatschappij die uw vliegreis uitvoert. De regels en afmetingen voor ruimbagage en handbagage verschillen tegenwoordig per luchtvaartmaatschappij en per bestemming. De actuele regels per luchtvaartmaatschappij treft u op de website de uitvoerende luchtvaartmaatschappij.
LET WEL: Voor de binnenlandse vluchten mag u slechts 15 kg bagage bij u hebben. Bij overgewicht tot 23 kg wordt er een meerprijs berekend van 11–15 euro per KG. 
Voor reizen naar Argentinië is een harde, waterdichte koffer geen overbodige luxe: de wegen zijn deels onverhard en regen en stof komt de bagageruimte van de touringcar gemakkelijk binnen.
 
Kledingadvies 
Onze reis gaat van noordelijk deel van Argentinië naar het zuidelijk deel. Zodoende krijgen we te maken met verschillende klimaatzones. In het noorden van het land en in Buenos Aires kan het erg warm zijn maar in het zuiden kunnen we te maken hebben met vier seizoenen in één dag. Belangrijk is dus om in laagjes te kleden. In het noorden en Buenos Aires draagt u bij voorkeur lichte kleding en voor het zuidelijk deel raden wij u aan zeker een sjaal, handschoenen, muts en regenkleding mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn geen overbodige luxe. Belangrijk is ook om voldoende zonnebrandcrème en antimuggenspray mee te nemen.  
 
Conditie van de reizigers
Voor deelname aan onze groepsreizen naar Argentinië is het noodzakelijk dat u over een goede geestelijke en lichamelijke conditie beschikt en dat u volledig zelfredzaam bent. Er moet tijdens de Argentinië-reizen veel gewandeld worden over veelal ongelijk ondergrond.
 
Paspoort, visa en douanebepalingen
Voor een reis naar Argentinië heeft u een geldig paspoort nodig welke bij uitreis nog 6 maanden geldig is.
Kopie identiteitsbewijs
Het is handig om tijdens uw vakantie kopieën bij u te hebben van uw identiteitsbewijs. Niet alleen komt dit van pas bij eventueel verlies van uw documenten of het verkrijgen van leeftijdskorting op de entree van een bezienswaardigheid, er wordt ook vaak naar gevraagd bij het inchecken in hotels.

Douane
Het is verboden verse producten zoals fruit, melkproducten en vleeswaren mee te nemen. 
De controle hierop bij aankomst in Argentinië is erg streng. 
 
Fotograferen
Het gebruik van een fototoestel of videocamera in musea en bij bezienswaardigheden is meestal toegestaan. Het gebruik van een flits is vaak verboden in musea en kerken. Verder is het verboden militaire en strategische objecten te fotograferen. Ook wordt het niet op prijs gesteld als je de zelfkant van de samenleving wilt vastleggen (vervallen gebouwen, dronken personen, etc.). De bevolking laat zich wel fotograferen, maar vraag eerst even om toestemming, dat is wel zo netjes.
 
Geldzaken / valuta in Argentinië
De nationale munteenheid is de Argentijnse Pesos. Via de reisleider Maurits kunt u uw Dollars en Euro’s omwisselen in de lokale munteenheid de Peso. Dit omdat er in Argentinië diverse wisselkoersen worden gehanteerd, waarbij de bankkoers erg nadelig is. 
Cash geld is te adviseren omwille van de gunstige marktkoers i.p.v. de officiële wisselkoers via bankkaarten/creditkaarten. 
 
Creditcards
Creditcards worden in hotels, de betere restaurants en de betere winkels geaccepteerd. Houdt u er rekening mee dat een pincode steeds vaker vereist is bij een creditcardbetaling of geldopname. Vraag deze pincode dus tijdig aan bij uw creditcardmaatschappij of bank.
 
Zorg dat u tijdens uw reis voldoende contant geld bij u heeft. Dit kunnen zowel euro’s, bij voorkeur dollars zijn. Dollars kunt u bij uw reisbegeleider omwisselen in Pesos. In de meeste restaurants kunt u enkel in de peso betalen. Bij souvenirmarkten en andere toeristische omgevingen kunt u vaak in dollars betalen. Om in Argentinië met uw bankpas geld te kunnen pinnen dient u voor uw vertrek uw bankpas op niveau ‘wereld’ te zetten. 
 
De wisselkoers tussen de pesos en euro’s is aan verandering onderhevig. Euro’s of dollars kunt u ter plaatse wisselen bij een wisselkantoor of bank. Tevens kunt u met uw bankkaart geld afhalen. Het is altijd verstandig om voldoende peso’s cash op zak te hebben. Uiteraard kunt u bij de hotels uw euro’s of dollars wisselen, echter is de koers vaak ongunstiger. Geld wisselen op de zwarte markt is niet te adviseren i.v.m. veiligheid evenals valse biljetten. Tip: Het is handig om een app te installeren op uw telefoon zodat u altijd weet wat de officiële wisselkoers is.
 
Fooien
Het is gebruikelijk in Argentinië om een fooi te geven. De richtlijn is zeker 10% van de rekening als u op restaurant gaat of iets consumeert in een bar. 
De gidsen en chauffeurs in Argentinië verwachten ook een fooi als zij het werk goed hebben gedaan.
Voor de diverse gidsen / chauffeurs en wordt er een fooienpot gemaakt. De richtlijn is € 6,- per persoon per dag. De fooien zullen worden verzameld aan het begin van de reis. 
 
Gezondheid
Neem een kleine reisapotheek mee met daarin o.a. jodium, pleisters, sterilon en middelen tegen koorts, diarree, verstopping, insectenbeten, zonnebrand en eventueel een middel tegen reisziekte. Denk ook aan een tekentang, thermometer (onbreekbaar), ORS (Oral Rehydration Salts, tegen uitdroging) en vitaminetabletten. Voor de hygiëne op reis o.a. een flesje desinfecteergel en ontsmettingsdoekjes.
 
Vaccinaties 
Voor een reis naar Argentinië is er bij een bezoek aan nationaal Park Iguazu een verhoogd risico op (sub)tropische ziekte(s), en daarom worden er inentingen en voorzorgsmaatregelen aangeraden. Neem voor meer informatie contact op met uw huisarts.  
 
Artsen, apotheken en ziekenhuizen
Neem speciale medicijnen in ruim voldoende mate mee (in de originele verpakking) of vraag uw arts om een recept. Het is raadzaam zelf een reisapotheekje met reguliere medicijnen mee te nemen.
In geval van ziekte kunt u in de steden naar een ziekenhuis gaan. De meeste ambassades hebben een lijst van goede ziekenhuizen en klinieken en namen van huisartsen, specialisten en tandartsen. Houdt u er rekening mee dat u mogelijk contant moet betalen voor de verlening van medische zorg. Neem bij een ziekenhuisopname direct contact op met uw verzekeringsmaatschappij, zodat deze voor de betaling kan zorgen.
 
Europees Medisch Paspoort
Handig om mee te nemen is het Europees Medisch Paspoort, een document waarmee u in urgente situaties veel problemen kan voorkomen. Het paspoort is opgesteld in elf talen, waardoor de hulpverlener (in het buitenland) eenvoudig de gegevens van de patiënt, zijn of haar ziekten, aandoeningen en medicijngebruik kan opzoeken. Ook is vermeld wie de behandelende arts is en wie er in dringende gevallen gewaarschuwd kan worden. Het medisch paspoort is onder andere verkrijgbaar bij huisarts, de Reisdokter, apotheek en GGD.
 
Openingstijden
Winkels
In Argentinië openen de meeste winkels vanaf 09.00 uur. Supermarkten zijn in het algemeen vanaf 08:00 uur open. Met uitzondering van Buenos Aires is er een siësta sluiting tussen de middag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Nadien blijven de winkels geopend tot 19.30 uur of zelfs 20.30 uur. Supermarkten blijven open tot 22.00 uur en zijn vaak ook het hele weekend geopend. Op zaterdag sluiten veel winkels al om 15.00 uur.
 
Musea
Openingstijden zijn per museum verschillend. Alle musea zijn op maandag gesloten.
 
Post, internet en telefoon
Internet
In vrijwel elk hotel is er gratis Wifi aanwezig. Informeer vooraf naar de roamingkosten bij uw provider, zo komt u niet voor verrassingen te staan. In Buenos Aires staat het vol met internetcafés. 
 
Telefoon
Telefoneren vanuit Argentinië naar Europa is vrij prijzig. De prijzen hangen af van uw provider. Meestal krijgt u bij binnenkomst in het land een berichtje wat de kosten zijn vanuit het land waar u zich bevindt. Ook kunt u bij aankomst een simkaart en beltegoed aankopen.
 
Post
Postzegels koopt u op het postkantoor. Een kaart doet er tussen tien dagen en een maand over om in Europa aan te komen.
 
Openbaar vervoer
Argentinië kent een uitgebreid busnetwerk. De bussen zijn netjes en veilig, er zijn verschillende klassen. In de wintermaanden is het vooral moeilijk om richting Patagonië te reizen. 
In Buenos Aires is er een metrosysteem waarmee je naar al de wijken van de hoofdstad kan reizen. Let hier wel goed op je waardevolle spullen.
Met de trein reizen is voordeliger dan per bus, maar er kunnen minder bestemmingen per trein bereikt worden.
De wegen in Argentinië zijn goed te noemen. Sommige stukken bestaan weliswaar uit onverharde wegen, te denken aan de nationale parken in het zuiden.
 
Omgangsvormen in Argentinië
In Argentinië zijn de omgangsvormen vergelijkbaar met die in het zuidelijk deel van Europa. Het merendeel van de Argentijnen is van Europese komaf en het is dan niet zo vreemd dat men elkaar begroet met een hand en hartelijk is in de omgang. Niet alleen vrienden maar ook collega’s, met inbegrip van mannen, onder elkaar, begroeten elkaar met één kus op de rechterwang.
 
Veiligheid
Argentinië is een redelijk veilig land, maar net zoals overal moet je waakzaam zijn. Het grootste veiligheidsprobleem zijn zakkenrollers, vooral op drukke plaatsen. Bezoek geen afgelegen straten of wijken. 
Let goed op uw geld en bezittingen, draag geen opvallende sieraden.
 
Cultureel erfgoed en UNESCO
- Los Glaciares Nationaal Park
- Guarani Jezuietenmissies
- Iguazu Nationaal Park
- Cueva de las Manos, Rio Pinturas
- Valdes schiereiland
- Ischigualasto / Talampaya Natuurparken
- Jezuietenblok en Estancias Cordoba
 
Nationale feestdagen
De belangrijkste feestdagen van Argentinië zijn: Nieuwjaar (1 januari). Driekoningen (6 januari), Herdenkingsdag (24 maart), dag van de Meirevolutie (25 mei), Dia de la Bandera (20 juni), Onafhankelijkheidsdag (9 juli), onbevlekte ontvangenis (8 december), Kerstmis (25 december)
 
Nederlandse Ambassade in Buenos Aires
Olga Cossettini 831 / piso 3
C1107CDC Buenos Aires   Tel: +54 1143380060/70 
 
Argentijnse Ambassade in Den Haag
Javastraat 20
2585 AN Den Haag   Tel.: +31 70 311 84 11
 
Belgische Ambassade in Buenos Aires
Olga Cossettini 831 / piso 3
C1107CDC Buenos Aires   Tel: +54 1143137272
 
Argentijnse Ambassade in Brussel
Louizalaan 225
1050 Brussel   Tel.: +32 2 647 78 12