Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Bent u op zoek naar een individuele reis of groepsreis naar Tadzjikistan? Kijk dan naar eens naar ons reisaanbod Tadzjikistan. Wilt u meer zien dan alleen Tadzjikistan en wenst u een reis naar Tadzjikistan in combinatie met Oezbekistan en Kirgizië te maken, dan bent u bij Sovjet Reizen aan het juiste adres.
Hieronder treft u een selfdrive reis naar Tadzjikistan aan alsook een groepsreis Tadzjikistan over de legendarische Pamir Highway. Een reis naar Tadzjikistan is een avontuur op zich.
Bekijk snel onze reizen hieronder.Toon

13-Daagse Nederlandstalige rondreis Tadzjikistan

  • Reis over de legendarische Pamir Highway
  • Unieke homestays
  • Reizen per 4x4
  • Adembenemende zichten op Afghaanse dorpen

Deze avontuurlijke Nederlandstalige rondreis door Tadzjikistan neemt u mee naar het hart van Centraal-Azië waar grillige bergpieken, geïsoleerde gemeenschappen en een duizenden jaren oude geschiedenis het ritme van de dag bepalen. Deze reis naar Tadzjikistan brengt u dicht bij de natuur en lokale bevolking. Wij zien d ...(lees meer) e vestingen van de zijderoute, de Wakhan vallei en het dagelijkse leven van geïsoleerde stammen.  Een avontuurlijke en verzorgde rondreis die zorgt voor een onvergetelijke vakantie in Tadzjikistan.

...(inklappen)