13-Daagse Nederlandstalige reis langs de oases van Algerije
v.a. € 3800,00 p.p.

13-Daagse Nederlandstalige reis langs de oases van Algerije

'Al Jaza'ir', de eilanden, zo heet Algerije voor de Algerijn. Deze naam werd afgeleid door de steden en oases die eilanden zijn in de woestijn. Algerije is het land van de woestijnen, meer dan 80% bestaat uit woestijn in alle vormen. Geniet hier van de hoge zandduinen en prachtige rotsformaties. 

De moderne hoofdstad Algiers vormt een schril contrast met de eeuwenoude dorpjes in de woestijn. 

Ontdek dit veelal nog onontdekte land tijdens onze groepsreis begeleid door een professionele lokale gids en onze Nederlandstalige reisbegeleiding!

8 Foto's

Begin met boeken

Uw reisgezelschap

Uw huidige selectie

Selecteer datum

Inclusief:
• Vluchten vanaf Brussel naar Oran, terug van Algiers naar Brussel
• Transfer van en naar luchthaven 
• Engelstalige gids op elke site
• Vervoer met airco
• Alle overnachtingen in genoemde hotels of gelijkwaardig o.b.v. logies & ontbijt
• Volpension
• Binnenlandse vlucht Oran - Béchar en Ghardaia - Algiers
• Inkomgelden
 
Exclusief:
• Visum Algerije: € 225,- p.p. 
• Fooien
• Persoonlijke uitgaven 
 
Bijzonderheden:
• Minimaal aantal deelnemers: 8
• Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers voor meer inlichtingen.
Dag 1 – Oran
Na aankomst en ontvangst op de luchthaven volgt de transfer naar ons hotel. In de middag maken we een wandeling door deze havenstad en zien ondermeer het stadhuis met zijn prachtige constructie in eclectische stijl, de majestieuze marmeren trappen, het doorschijnende onyx en de twee bronzen leeuwen. Het sierlijk barokke theatergebouw en de gezellige boulevard nodigen uit tot een bezoek. Diner en overnachting in het hotel.
 
Dag 2 – Oran 
Bezoek aan de Onze Lieve Vrouw van Verlossing kapel van Santa Cruz en aansluitend het oude fort. Ook bezoeken we de Spaanse wijk met het Bey’s paleis daterend uit het Ottomaanse tijdperk, en de moskee van Hassan Pasha, ook wel de Pasha-moskee of de Grote Moskee genoemd. Deze werd gebouwd in 1796 in opdracht van Baba Hassan, Pasha van Algiers ter nagedachtenis aan de verdrijving van de Spanjaarden. Na de lunch bezoek aan de vereniging van Sidi Houari die ons alles zal vertellen over  hun werk om het erfgoed van Oud Oran te restaureren. Daarna vrije tijd en 's avonds diner en overnachting in het hotel.
 
Dag 3 – Oran – Bechar – Taghit
Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Oran voor de vlucht naar Béchar.
Na aankomst in Béchar maken we eerst een stadstour om aansluitend door te rijden naar Taghit, een oase in de saharawoestijn met palmbomen en omringd door enorme zandduinen die meer weg hebben van zandbergen en waarvan sommigen wel 180m hoog zijn. De vallei van Ksour, de rotsgravures, het palmbos Ksar, het beklimmen van de grote duin en de prachtige zonsondergang vormen ons decor. 
Diner en overnachting in Taghit.
 
Dag 4 – Taghit 
In  het hart van de Saoura-vallei vinden we Béni Abbés, ook bekend als de parel van de Saoura, de Witte Oase. Bezoek aan de kapel van Pater Charles de Foucault, in 1901 gebouwd met hulp van de aanwezige soldaten. Door naar het palmbos en het oude Ksar le Museum met zijn uitgebreide collectie woestijnfauna, fossielen en traditionele kunst en ambachten zoals tapijten, wandkleden, keramische voorwerpen, houtsnijwerk en sieraden. Diner en overnachting in het hotel.
 
Dag 5 – Béni Abbés - Timimoune
De weg naar Timimoune doorkruist verschillende oases: El Ouata, Gherzim,
Kerzaa, Timoudj, Ouled Khodeir en Gharouine. Picknicklunch in de duinen of in een oase. Aankomst in ons hotel Gourara. Deze middag vrije tijd. 
Diner en overnachting in het hotel.
 
Dag 6 – Timimoune
Vandaag gaan we eerst naar het palmbos van Timimoune  waarna we doorrijden naar het naburige Ksour en de Ighzer grot, daar waar men beschutting zocht tegen de meedogenloze woestijnzon. In de avond genieten we van de zonsondergang in het dorp Ouled Saïd.
Diner en overnachting in het hotel.
 
Dag 7 – Timimoune - El-Goléa - Ghardaïa 
Na het ontbijt vertrekken we naar de oasestad El Goléa, in het Arabisch " onneembaar kasteel", met bezoek aan het centrum en de kapel van Père de Foucault (grondlegger van een nieuwe christelijke spiritualiteit "weg van Nazareth") en het Père Leclerc museum. Vervolgens nemen we de weg naar de Ksour met zijn prachtige kastelen van zand en aarde. We komen aan in Ghardaïa in het karavanserai omringt door palmbomen.
Diner en overnachting.  
 
Dag 8 – Ghardaïa
In de morgen bezoek aan het marktplein, de oude Ksar en het ondergrondse irrigatiesysteem van het palmbos. In de middag rijden we naar de oase stad Béni-Izguen, de Boulila toren en de oude markt. De naam Béni-Izguen is afgeleid van Berberse woorden die "de zonen van de gelovigen" betekenen. Beni Isguene werd in het midden van de 11e eeuw gesticht door de Ibāḍīyah, een ketterse Berberse moslimsekte die oorspronkelijk uit Tiaret kwam; volgens de traditie is het een heilige stad. Vreemden mochten niet in Beni Isguene komen tijdens het middaggebed, evenmin mochten zij er na zonsondergang komen of binnen de muren overnachten. De grote stadsmuur van 1525m lang. 3m hoog met een dikte tot 1m aan de basis en 20cm aan de top, gebouwd in de 14e eeuw, kent wachttorens, waarvan de Boulila twee hoofdpoorten heeft. Diner en overnachting.
 
Dag 9 – Ghardaïa
Vandaag is een vrije dag. Ga op pad en maak kennis met de gastvrije Mozabitische bevolking. In de late namiddag nemen we de vlucht naar Algiers. Bij aankomst transfer naar het hotel voor diner en overnachting.
 
Dag 10 – Algiers  
Na het ontbijt starten we met een bezoek aan de Kashba, deze unieke soort medina ligt in een van de mooiste kustgebieden aan de Middellandse Zee. Hier zien we overblijfselen van de citadel, oude moskeeën en Ottomaanse paleizen. Verder naar Bastion 23, beter gekend als Palais des Rais, is een van de belangrijkse historische monumenten van Algiers. Vervolgens bezoeken we de Notre Dame Basiliek d’Afrique, op een klif van 124m aan de noordkant die uitkijkt over de baai van Algiers. Het standbeeld van de Afrikaanse dame verwelkomt de bezoekers. Het werd geinspireerd door de christelijke dienaar Marguerite, die in 1875 stierf en hier begraven werd. Kenmerkend voor de kers is de grote koepel die vanaf veel plekken te zien is.  
Diner en overnachting.
 
Dag 11 – Tipasa – Tombeau de la Chrétienne –
Op naar Tipasa, de Romeinse stad gebouwd op drie smalle heuvels met uitzicht over zee, met bezoek aan de oude stad gelegen op de westelijke heuvel, het theater, circus en de thermen. Deze site is door Unesco geclassificeerd als erfgoed van de mensheid. Talrijke Punische, Romeinse, Christelijke en Afrikaanse overblijfselen . Hier vinden we talrijke getuigen van de rijke geschiedenis van deze regio. Na de lunch in Tipaza keren we terug naar Algiers; met een omweg rijden we naar het Koninklijk Mausoleum van Mauritanië, genaamd Tombeau de la Chrétienne.  Dit mausoleum is het graf waar de Numidische Berberkoning Juba II en koningin Cleopatra Selene II, zouden zijn begraven. Hun menselijke resten zijn echter niet gevonden op deze plaats, wellicht als gevolg van grafschennis.
Diner en overnachting in het hotel.
 
Dag 12 – Algiers
Op onze laatste dag in Algerije bezoeken we het Museum voor Schone Kunsten. Met zijn 8.000 werken waaronder tekeningen, geschilderde werken, oude gravures en prenten, sculpturen, oude meubels en decoratieve kunst en keramiek is het museum één van de grootste kunstmusea in Afrika. Na de lunch in de Jardin d'Essai maken we een wandeling door de grootste botanische tuin van Afrika en genieten van de schoonheid en diversiteit aan beplanting. Daarna vrije tijd om de laatste souveniers aan te kopen of te genieten van de sfeer in de stad. Diner en overnachting in het hotel.
 
Dag 13 – Algiers
Conform het vluchtschema volgt de transfer naar de luchthaven.
 
Tijdens uw 13-Daagse Nederlandstalige reis langs de oases van Algerije verblijft u in onderstaande accommodaties of gelijkwaardig.

Oran - Hotel Liberte

Hotel Liberté

Gelegen in het westelijk deel van de stad, bij USTO Oran. Het Hôtel Liberté voldoet aan internationale normen en biedt zijn klanten een aangename omgeving voor zowel toeristische en zakelijke verblijven.

Het hotel is gemakkelijk bereikbaar en ligt op 5 minuten van de haven van Oran. 

 

Faciliteiten:

Het hotel biedt 24-uurs receptie, roomservice en gratis WiFi in het hele hotel. Een fitnesscentrum met sauna voor de gasten. Voor het diner kan je terecht in een van de 3 restaurants: Italiaans, Le Gourmet of Blue Sky met panoramisch zicht over de stad.

 

Kamers:

De ruime en modern ingerichte kamers beschikken over kluisje, koelkast, TV en volledig ingerichte badkamer.

Taghit - Borj Taghit Hotel

Hotel Borj Taghit

Dit hotel is gehuisvest in een oud fort van het Franse Vreemdelingenlegioen, volledig gerenoveerd met prachtig ziht op de omliggende zandduinen en de Taghit Oasis. Een persoonlijke sfeer en warm welkom wacht je in dit hotel.

 

Faciliteiten:

Het hotel biedt een ontbijtrestaurant en gratis WiFi in het hele hotel. Hier kan met ook genieten van een heerlijk huisgemaakte maaltijden.

 

Kamers:

De eenvoudig ingerichte kamers beschikken over airco en een ingerichte badkamer.

Beni Abbas - Rym Hotel

Timimoune - Hotel Anaf

Ghardaía - Hotel Eldjanoub

Algiers - Holiday Inn Hotel Algiers

Holiday Inn Algiers

Het moderne Holiday Inn ligt in het stadsdeel Deli Ibrahim op ca. 9 km van het centrum van Algiers. In de nabije omgeving zijn restaurants, winkels en de Garden City Life Style Mall. Het is één van de weinige wolkenkrabbers van de stad en vanaf het restaurant heeft u een panoramisch uitzicht.

 

Faciliteiten:

Het 4-sterrenhotel beschikt over 2 restaurants waarbij het gastronomische restaurant  'Le 101' gesitueerd is op de 25e verdieping. In het hotel is er een modern wellnesscentrum "Jasm'Inn" met een binnen- en buitenzwembad, een fitnessruimte, een sauna, een stoombad en een breed scala aan therapeutische, verjongende en ontspannende behandelingen voor lichaam en geest. Wifi in het hele hotel.

 

Kamers:

De kamers beschikken oa over zitje, airconditioning, kluis, badkamer met bad of doucje, toilet en haardroger.

Algemeen
Algerije is een van de grootste landen van Afrika en staat bekend om zijn sahara, oases en het atlasgebergte. Algerije bestaat voor ongeveer 85% uit woestijn. Algerije, officieel de Democratische Volksrepubliek Algerije, is een voormalige kolonie van Frankrijk. Voor de kolonisatie behoorde Algerije tot het Ottomaanse Rijk. Het land is ongeveer 57 maal groter dan Nederland en 78 maal groter dan België. Algerije valt in twee belangrijke geografische gebieden uiteen: het noordelijke gebied en de veel grotere Sahara in het zuiden. Het noordelijke gebied, dat deel van de Maghreb uitmaakt, is samengesteld uit vier parallelle streken. Van noord naar zuid zijn dit: -     een smalle laaglandstrook (die met bergen wordt afgewisseld) langs de 970 km lange kustlijn;
- het Atlasgebergte (hoogste punt: 2.310 m) met een mediterraan klimaat en vruchtbare grond;
- het dunbevolkte Chotts Plateau (gemiddelde hoogte 1.070 m), een aantal ondiepe zoute meren (chotts) is de leefomgeving van hoofdzakelijk schapen- en geitenherders;
- het Sahara Atlasgebergte, een reeks bergwaaiers (hoogste punt: 2.330 m). Dit gebied wordt voornamelijk gebruikt voor het weiden van vee.
In Noord-Algerije komen regelmatig aardbevingen voor. De dorre en zeer dunbevolkte Sahara heeft een gemiddelde hoogte van 460m, maar bereikt grotere hoogten in het zuiden in de Ahaggar waar het hoogste punt van Algerije: Tahat (2.908m) ligt. Het grootste deel van het gebied bestaat uit grind of rotsen en er is weinig vegetatie. Er zijn ook grote gebieden van zandduinen in het noorden en het oosten.
De belangrijkste oasen zijn te vinden in Touggourt, Biskra en Tin Rerhoh. Het Atlasgebergte en het Ahaggargebergte zijn de grootste gebergten.
 
Ligging   
Algerije is een van de grootste landen van Afrika en staat bekend om zijn sahara, oases en het atlasgebergte. Algerije bestaat voor ongeveer 85% uit woestijn. Het land heeft ook een lange kustlijn met een aantal badplaatsen zoals Tipasa en Oran. Algerije is een land in Noord-Afrika en qua oppervlakte het grootste land van Afrika. Algerije ligt tussen Marokko in het Westen en Tunesië en Libië in het oosten, en vormt samen met deze landen de Maghreb. 
Het land grenst in het noorden aan de Middellandse Zee en de kustlijn is bijna 1600km lang. Verder grenst het land aan Tunesië (965km), Libië (982km), Niger (956km), Mali (1.376km), Mauritanië (463km) en Marokko (1.601km).
 
Klimaat
Algerije heeft een mediterraan klimaat. De temperaturen liggen in de zomermaanden rond de 20 tot 30 graden en in de wintermaanden rond de 8 tot 15 graden. De temperaturen in de lager gelegen gebieden kunnen in de zomer oplopen tot 50 graden. In de maanden januari, februari en maart zijn er veel zandstormen.
 
Religie
De islam is de officiële staatsgodsdienst die door nagenoeg de gehele bevolking (99%) beleden wordt. De grote meerderheid van de moslims hangt het soennisme aan.Minder dan 1% van de bevolking zijn christenen, van de pinksterbeweging en joden. Op het hoogtepunt van de Franse bezetting waren er naar schatting één miljoen katholieken in Algerije, nu de belangrijkste religieuze minderheid. 
 
Eten en drinken
De Algerijnse keuken is eigenlijk een mediterraanse keuken met berberse invloeden en gerechten volgens de seizoenen. Dit heeft als gevolg dat het een zeer gevarieerde keuken is. De Algerijnse keuken kent een diversiteit aan ingrediënten waaronder groenten, fruit, kruiden, vlees en vis. Bij elke maaltijd wordt er ook brood en/of couscous geserveerd. Er wordt veel vlees gegeten voornamelijk schaap, rund, geit en gevogelte. Enkele typische gerechten zijn: chakchouka: een salade die zowel warm als koud kan gegeten worden.
Ook chorba en harira, een Algerijnse soep met lamsvlees, kikkererwten, tomaten en bourek, gefrituurde deegrolletjes gevuld met groeten en/of vlees.
 
Drinken in Algerije
Kraanwater is in Algerije niet drinkbaar. Drink alleen frisdrank uit flesjes en gebruik geen ijsklontjes. Vermijd groente of fruit dat in ongekookt water is gewassen. Kook leidingwater ook voordat u het gebruikt om mee te koken. Gebruik ook voor bijvoorbeeld tandenpoetsen en lenzen schoonmaken alleen gekookt water of flessenwater.
 
Elektriciteit
Algerije heeft 230 volt netspanning. Een verloop- of wereldstekker is ( vaak) niet nodig. 
 
Tijdsverschil
In Algerije is het 1 uur vroeger dan bij ons, in de wintertijd is er geen verschil. 
 
Taal
De officiële taal in Algerije is het Arabisch en de tweede taal is Frans. Ongeveer 35% van de bevolking spreekt ook nog een Berbertaal, de taal van de Berbers, ook wel Tamazight genoemd.
 
Hallo:             Mrhban
Ja:                  naeam
Neen:             raqm
Dank je wel:   shukran lak
Alstublief:       law samaht
Hoe gaat het? Kayf halika
 
Bagage en kleding
We adviseren u om de bagage mee te nemen in een rugzak of koffer. Houdt u bij de keuze van de koffer/reistas rekening met het vervoermiddel waarmee u reist. Bij de hotels zijn er meestal liften, maar het kan voorkomen dat u een kleine trap op dient te gaan. Een reisbegeleider of gids zal best weleens willen helpen, maar zorg er dan ook voor dat de koffers niet te zwaar zijn.
Voor al onze reizen geldt dat u in de touringcar één koffer per persoon met een maximumgewicht van 20 kilo mag meenemen. Deze regelgeving kan dus afwijken van de regels van de luchtvaartmaatschappij die uw vliegreis uitvoert. De regels en afmetingen voor ruimbagage en handbagage verschillen tegenwoordig per luchtvaartmaatschappij en per bestemming. De actuele regels per luchtvaartmaatschappij treft u op de website de uitvoerende luchtvaartmaatschappij(en). Indien u gebruik maakt van een binnenlandse vlucht dan gelden er andere bagage voorwaarden. Controleer de actuele regels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.  
 
Kleding
Voor Algerije gelden in principe geen bijzondere kledingeisen. Voor de dames worden korte broeken en tops  niet gewaardeerd en zeker buiten de hoofdstad dienen vrouwen zich gepast te kleden. Dwz.: geen korte rokken, schouders bedenkt,… Voor het bezoek aan religieuze gebouwen dienen de vrouwen hun haren te bedekken en de mannen dragen dan een lange broek en de armen zijn tot de ellenboog bedenkt. Verder adviseren wij lichte kleding mee te nemen en voor in het voor- en naseizoen een trui en eventueel een paraplu. 
 
Paspoort, visa en douanebepalingen
Voor het reizen naar Algerije heeft u een geldig paspoort nodig, welk nog 6 maanden bij aankomst geldig dient te zijn. Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit, hebben een visum nodig om Algerije in te kunnen reizen voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Hiertoe is een retourticket, de reisbeschrijving inclusief hotelreservering, verzekeringsbewijs en bankafschrift benodigd. Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Let op: Uw paspoort mag geen stempel van Israël bevatten.
Het Nederlandse en Belgische rijbewijs zijn geldig in Algerije, ook bij het huren van een voertuig. Let wel: verhuurbedrijven kunnen specifieke eisen stellen. Bijvoorbeeld een minimum- of maximumleeftijd of een minimum aantal jaren dat het rijbewijs in bezit moet zijn. Soms vragen verhuurbedrijven om een IRB (internationaal rijbewijs). 
 
Fotograferen en filmen
Het gebruik van een fototoestel of videocamera in musea en bij bezienswaardigheden is meestal toegestaan. Fotografeer nooit militaire locaties, -gebouwen of grensposten. Dit is in geen enkel land verstandig. Wees voorzichtig met het fotograferen van de bevolking; vraag eerst even om toestemming, dat is wel zo netjes.
 
Geldzaken
De munteenheid van Algerije is de Dinar  (DZD). 
 
Fooien
Het is gebruikelijk om in Algerije een fooi achter te laten in de restaurants. De richtlijn hiervoor is 10% van het rekeningbedrag. 
Ter plaatse maakt de reisleider in geval u deelneemt aan een groepsreis een fooienpot voor de gids en chauffeur. De richtlijn is € 2,50,- per dag voor de gids en € 2,50 per dag voor de chauffeur.  In totaal € 5,- per dag x aantal reisdagen. Uiteraard bent u vrij  op het einde de reisleiding ook een fooi te geven. 
Gezondheid
Vaccinaties: 
Inentingen zijn niet verplicht voor Algerije. Wel wordt een DTP vaccinatie en een bescherming tegen Hepatitis A aanbevolen. Het is raadzaam dat u zich laat adviseren over de medische voorzorgsmaatregelen die voor u van toepassing zijn. Neem altijd tijdig contact op met uw huisarts. 
Daarnaast is het aan te bevelen een kleine reisapotheek mee te nemen met o.a. paracetamol en diarreeremmers als Imodium. Vermijd het drinken van water uit kranen (inclusief de drinkwaterkraantjes in Jerevan), maar koop flessen mineraalwater. 
 
Conditie van de reizigers
Voor deelname aan onze groepsreizen is het noodzakelijk dat u over een goede geestelijke en lichamelijke conditie beschikt en dat u volledig zelfredzaam bent. Er wordt regelmatig een wandeling gemaakt over veelal een ongelijke ondergrond.
Openingstijden
De grotere winkels zijn van zondag tot en met zaterdag geopend van 09.00 uur tot 22.00 uur, sommigen met uitsluiting van de vrijdag. Supermarkten zijn vaak eerder geopend en er zijn ook diverse supermarktjes die 24 uur per dag geopend zijn. Musea zijn meestal vanaf 09.00 uur open tot 17:00 uur. Banken zijn geopend van zondag tot en met donderdag van 08.45 uur tot 15.30 uur en gesloten op vrijdag en  zaterdag.
Wisselkantoren zijn doorgaans langer geopend.
 
Post, internet en telefoon
 
Post
De post in Algerije, zowel de binnenlandse als die naar het buitenland, doet er erg lang over. Het wil nog wel eens helpen uw post af te geven bij het postkantoor zelf. Betrouwbaar zijn uiteraard de internationale koeriersdiensten. 
 
Internet
Efficiënter is het internet, dat in de meeste delen van Algerije via internetcafés toegankelijk is. In de meeste hotels waar u zult verblijven tijdens uw reis is Wifi beschikbaar.
 
Telefoon
Bellen over vaste telefoonlijnen is in Algerije minder betrouwbaar dan mobiel bellen. Zeker wanneer u voor een langere periode rondreist, heeft het zin om een lokale prepaid simkaart aan te schaffen. Het internationale landennummer van Algerije is 00213. 
 
Openbaar vervoer
Hoewel openbaar vervoer in Algerije goed ontwikkeld is, zullen lang niet alle plekken even makkelijk bereikbaar zijn. Het beste is om in dit geval een taxi te nemen. Dit is niet duur en u kunt hier vooraf een prijsafspraak over maken. 
 
Criminaliteit
In bepaalde delen van het land en in bepaalde steden zijn veiligheidsrisico's die afwijken van wat u in Nederland gewend bent. Elk land heeft eigen wetten, regels en gebruiken. U kunt in sommige landen ernstig in de problemen komen als u de lokale wetten, regels en gebruiken niet volgt. Als bezoeker van Algerije bent u, net als de inwoners zelf, daaraan onderworpen en dient u zich hier aan te houden. Deze kunnen anders zijn dan u thuis gewend bent. 
 
Cultureel erfgoed en UNESCO
- Al Qalá van Beni Hammad
Rassili n’Ajjer
- M’Zabvallei
- Djémila
Tipaza
- Timgad
Kasba van Algiers
 
Nationale feestdagen
De belangrijkste feestdagen in Algerije die worden gevierd: 1 januari: Nieuwjaarsdag, 12 januari: Amazihgh Nieuwjaar, 18 februari: Hemelvaart Mohammed, 6/3, 13/3, 1/5, 2/10: Dag van de Arbeid, 8 maart: Internationale Vrouwendag,  23 maart t/m 20 april: Ramadan, 21 t/m 23 april: Suikerfeest, 28 t/m 30 juni: Offerfeest, 5 juli: Onafhankelijkheidsdag, 19 juli: Islamitsch Nieuwjaar, 27 september: Geboortedag Mohammed.
 
Ambassade
Nederlandse ambassade Algiers
Chemin Cheikh Bachir El-Ibrahimi El-Biar, tel: +213 21 92 28 29
 
Algerijnse ambassade Den Haag
Van Stolklaan 1 -3, 2585 JS Den Haag, tel: 070 – 352 29 54
www.emvbalgeria.nl
 
Belgische ambassade in Algerije
Rue Mohammed Benadache, coin 22, Chemin Youssef Tayebi ,16030 El-Biar, tel. +213 23 052 411
 

 

 Visumverzorging Algerije