Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Vakantie naar Sri Lanka, de parel van de Indische Oceaan

Tijdens een vakantie naar Sri Lanka verblijft u op een exotisch eiland voor de kust van India, dat alles heeft. Weelderige theeplantages op groene heuvels, idyllische stranden om te zonnen en te surfen, mystieke tempels en olifantensafari’s. Een reis naar Sri Lanka betekent veel cultuur, met heilige steden, Hollandse en Portugese kerken, Britse gouvernementsgebouwen en allerlei uitingen van hindoeïsme en boeddhisme. World Experts neemt u mee naar het voormalige Ceylon, ofwel de parel van de Indische Oceaan.Toon

12-Daagse prive rondreis Sri-Lanka

  • Overnachtingen in exclusieve hotels
  • Onaangetast door het modern leven
  • Volledige privéreis
  • Het vroegere Ceylon

Een individuele rondreis door Sri Lanka is een onvergetelijke ervaring. Dit prachtige eiland in Zuid-Azië heeft zoveel te bieden, van adembenemende landschappen tot rijke cultuur en geschiedenis.

Tijdens deze privé rondreis begint je avontuur in Negombo. Je bezoekt de historische stad Kandy, bekend om zi ...(lees meer) jn Boeddhistische tempels en het beroemde Tempel van de Tand.
Via de theeplantages in Nuwara ga je naar Yala National Park, de perfecte plek om wilde dieren zoals olifanten, luipaarden en krokodillen te spotten. ...(inklappen)

Vakantie in Sri Lanka, met start in hoofdstad Colombo

Een vakantie in Sri Lanka begint meestal in Colombo, de bruisende hoofdstad van het land. Reis naar de koloniale stad Galle, oorspronkelijk gebouwd door de Portugezen. Galle werd in 1640 veroverd door de Nederlanders en vervolgens architectonisch ontworpen. Ontdek UNESCO Werelderfgoedlocaties, zoals de legendarische Leeuwenrots in Sigiriya. Deze monoliet heeft ingewikkeld houtsnijwerk. Tijdens een safari in het bekende Yala National Park verkent u het groene binnenland, waarbij u waterbuffels, wilde zwijnen, olifanten, herten, apen en mogelijk luipaarden (de koning der dieren in Sri Lanka) ontmoet.

Tempel van de Tand als heiligste plaats bezoeken

Uw rondreis door Sri Lanka voert u door de hooglanden en de stad Ella, waar u prachtige wandelingen kunt maken en theeplantages kunt bezoeken. Reis door de koele heuvels van Kandy. U mag de Tempel van de Tand niet missen. Dit is de heiligste plaats in Sri Lanka. Volgens de overlevering bevindt zich hier de hoektand van Boeddha. Niet ver van Kandy ligt de epische, verwoeste stad Anuradhapura. Deze middeleeuwse stad was ooit de hoofdstad van het eiland. Hier krijgt u een beeld van de vroegere beschaving.

Bijzondere rondreizen door Sri Lanka met Nederlandstalige gids

World Experts laat u met zijn bijzondere rondreizen door Sri Lanka met Nederlandstalige gids alle facetten van het Aziatische land zien. In het onontdekte paradijs Trincomalee dompelt u zich onder in de kleurrijke cultuur van het land. Wat te denken van het Udawalawe National Park langs de kust met het spectaculaire Koggala Lake? De boeddhistische plaatsen Dambulla en Mihintale zijn zeker ook een bezoekje waard.

Unieke reizen naar Sri Lanka, individueel of met een groep

Of u nu individueel wilt reizen naar Sri Lanka of wilt deelnemen aan een kleinschalige groepsreis, World Experts stelt graag uw persoonlijke reis samen. Dit juweel in de Indische Oceaan biedt veel afwisseling en heeft vele verrassingen. Neem gerust contact op. Onze reisexperts kennen het land en plannen met veel enthousiasme uw unieke vakantie in Sri Lanka.