Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Op safari in Swaziland: fenomenaal landschap en de Big Five

Swaziland is een van de laatste koninkrijken van het continent Afrika, dat door koning Mswati III in 2018 tot eSwatini is omgedoopt. Het tussen Zuid-Afrika en Mozambique ingeklemde land heeft een prachtig gevarieerd landschap. Imposante bergen, afgelegen plateaus, groene valleien, brede rivierdalen, dichte bossen, spectaculaire watervallen en uitgestrekte savannes; eSwatini biedt het allemaal. Het land is ook de thuisbasis van de Big Five, die u met de reizen naar Swaziland van World Experts kunt bewonderen.Toon

Ervaar de gastvrijheid tijdens een safari in Swaziland

Swaziland is een van de kleinste landen in Afrika, met een grote diversiteit. Het hart van het land wordt gevormd door de Ezulwini-vallei, waar talloze bezienswaardigheden op u wachten. Mis het culturele dorp Mantenga niet. Hier leert u meer over de traditionele Swazicultuur. De bevolking is nauw verwant aan de Zulu en staat bekend om hun vakmanschap. Proef tijdens uw vakantie in Swaziland de artistieke sfeer van House on Fire en bezoek de Ngwenya-glasblazerij of de wevers. Of u nu over de markten van Mbabane slentert of het dorpje Piggs Peak bezoekt, u voelt meteen de gastvrijheid van de bevolking.

Rondreis door Swaziland combineren met een bezoek aan Zuid-Afrika

Swaziland is een aantrekkelijke stop als u van het Kruger National Park in Zuid-Afrika naar de Elephant Coast of Durban reist. Met een rondreis door Swaziland van WorldExperts is dit mogelijk. Dan kunt u tevens Hlane Royal National Park, het grootste natuurpark in eSwatini, bezoeken, evenals het hoogland dat overgaat in de fameuze pieken van de Drakensbergen. Het beroemde en oudste wildreservaat Mlilwane Wildlife Sanctuary in Swaziland wacht ook om ontdekt te worden tijdens een spannende safari. Wellicht spot u alle dieren van de Big Five en nog veel meer natuurpracht tijdens een safari in Swaziland!

Vakantie in Swaziland op maat, in uw eigen tempo

Wilt u graag een avontuurlijke reis beleven? Dan is eSwatini een uitstekende bestemming voor u. WorldExperts verzorgt een uitgestippelde route voor u, waarbij u bijvoorbeeld via de schitterende Panorama Route en het Kruger National Park richting Swaziland reist, de Sani-Pass trotseert en de Drakensbergen ziet. U kunt ook een vakantie met safari in Swaziland op maat krijgen, zodat u in uw eigen tempo het land in het zuiden van Afrika in uw hart kunt sluiten. Neem contact met ons op om alle details van uw reis met safari naar Swaziland te bespreken!