Verfijn uw reis

Soort reis
Land


Toon

Een individuele rondreis door Sri Lanka is een onvergetelijke ervaring. Dit prachtige eiland in Zuid-Azië heeft zoveel te bieden, van adembenemende landschappen tot rijke cultuur en geschiedenis.

Tijdens deze privé rondreis begint je avontuur in Negombo. Je bezoekt de historische stad Kandy, bekend om zi ...(lees meer) jn Boeddhistische tempels en het beroemde Tempel van de Tand.
Via de theeplantages in Nuwara ga je naar Yala National Park, de perfecte plek om wilde dieren zoals olifanten, luipaarden en krokodillen te spotten. ...(inklappen)

18-Daagse individuele rondreis met excursies langs de hoogtepunten van Zuid-Peru

 • Alle vervoer inbegrepen
 • Ontdek een totaal andere wereld. Peru heet u welkom!
 • Inclusief excursie Machu Picchu
 • Overnachten op het Titicaca Meer

Peru is bij uitstek een vakantieland wat zo gevarieerd is dat het u als reiziger veel te bieden heeft. Deze route naar het zuiden van Peru omvat alle vervoer, accommodaties en enkele belangrijke excursies, veelal in internationale groepjes. De grotere, prachtige steden bezoek je heerlijk in je eigen tempo. Kortom, een reis zond ...(lees meer) er zorgen met uw eigen vrijheid.

...(inklappen)

15-Daagse luxe privé rondreis Zuid-Peru in 4 en 5-sterren hotels

 • Verblijf in 4 en 5 sterren hotels
 • Vele excursies met privé gids inbegrepen
 • Boottocht naar de Ballestas eilanden
 • Vlucht over de Nazca lijnen

Ontdek veelzijdig Peru! Tijdens deze privérondreis door noord en zuid Peru verblijft u in comfortabele 4 en 5-sterren hotels.

Uw rondreis is tot in de puntjes verzorgd waarbij er gedacht is aan uw accommodatie, vervoer en excursies.
U maakt kennis met de kleurrijke bevolking aan het Titicacamee ...(lees meer) r, maakt een boottocht naar de Ballestas eilanden, vliegt over de spectaculaire Nazca lijnen in de woestijn en verblijft in het coloniale Arequipa. De keizerlijke hoofdstad Cusco, de Incavallei, het indrukwekkende Machu Picchu, al deze hoogtepunten zitten in deze individuele privéreis naar Peru.  

21-Daagse Nederlandstalige rondreis Sri-Lanka

 • Het vroegere Ceylon
 • Het land van de tropische stranden, het tropisch regenwoud, woeste berglandschappen en Boeddhistische tempels
 • Hagelwitte stranden aan de azuurblauwe oceaan
 • Boeddhistische tempels en kloosters

Nergens anders is de mensenhand er beter in geslaagd om Gods wondere schepping toch nog een ietsje te verfraaien. Sri Lanka is meer dan zomaar een initiatie tot Azië. Het is eerder andersom: men kan niet omheen Sri Lanka als men Azië wilt begrijpen!
Onze eerste indrukken zijn de hagelwitte stran ...(lees meer) den en de kokosplantages, de vissershavens, de Hollandse en Portugese kerken, de Britse gouvernementele gebouwen. 
Maar het Rajarata van de oude Singalese koninkrijken is eveneens bezaaid met heilige steden en is terecht een icoon van nationale trots. 
U ziet en ruikt de exotische kruiden en specerijen in de vermaarde “Spice gardens”. De Engelse tuinen zijn nergens zo weelderig als in het heuvelachtige binnenland rond de koninklijke stad Kandy, waar we de betreden paden kunnen ontvluchten. Daar zijn we getuige van ware devotie, waarbij hindoeïsme en boeddhisme zowaar in elkaar verstrengeld zitten.