Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reis in stijl met WorldExperts in een privétrein langs mooie routes en bezoek onderweg de mooiste steden.
 
Wat te denken van onze comfortabele 14-Daagse luxe treinreis Oriënt Silk Star langs de Zijderoute in Centraal-Azië, waarin u kennismaakt met Kazachstan, Oezbekistan en Turkmenistan. Tijdens deze treinreis langs de beroemde handelsroute ziet u het landschap gaandeweg veranderen van woestijnen in besneeuwde bergtoppen en bezoekt u fascinerende historische steden als Tashkent, Khiva en Samarkand en de bijzondere hoofdstad Ashgabat.

Reis op zeer comfortabele manier met de 15/16 -Daagse legendarische Trans-Siberië treinreis over 7600 km spoor van Moskou naar Beijing of omgekeerd, onderweg kennis makend met het uitgestrekte Siberië, de steppen, het Baikal meer en Gobi woestijn. In de steden maakt u interessante excursies en aan boord van de privétrein geniet u van de uitstekende service en heerlijke maaltijden.

Hebt u altijd al gedroomd van een ontdekkingsreis per trein over bijna 9000 km spoor, onderweg 7 tijdzones passerend. Ervaar tijdens deze Trans-Siberië Express de gastvrijheid en cultuur van Rusland, Mongolië en China. Uw Nederlandstalige reisleiding laat u op een ontspannen manier genieten van deze avontuurlijke reis.

Vertrek met de trein via Petrozavodsk richting Moermansk, de meest noordelijk gelegen stad boven de poolcirkel. Maak uw reis compleet met een excursie naar de Barentszzee, de atoomijsbreker “De Lenin” of een bezoek aan het Instituut voor Poolonderzoek en eindig deze avontuurlijke reis in de culturele hoofdstad van Rusland, Sint-Petersburg.
 

 


Toon

18-Daagse individuele rondreis met excursies langs de hoogtepunten van Zuid-Peru

  • Alle vervoer inbegrepen
  • Ontdek een totaal andere wereld. Peru heet u welkom!
  • Inclusief excursie Machu Picchu
  • Overnachten op het Titicaca Meer

Peru is bij uitstek een vakantieland wat zo gevarieerd is dat het u als reiziger veel te bieden heeft. Deze route naar het zuiden van Peru omvat alle vervoer, accommodaties en enkele belangrijke excursies, veelal in internationale groepjes. De grotere, prachtige steden bezoek je heerlijk in je eigen tempo. Kortom, een reis zond ...(lees meer) er zorgen met uw eigen vrijheid.

...(inklappen)

15-Daagse luxe privé rondreis Zuid-Peru in 4 en 5-sterren hotels

  • Verblijf in 4 en 5 sterren hotels
  • Vele excursies met privé gids inbegrepen
  • Boottocht naar de Ballestas eilanden
  • Vlucht over de Nazca lijnen

Ontdek veelzijdig Peru! Tijdens deze privérondreis door noord en zuid Peru verblijft u in comfortabele 4 en 5-sterren hotels.

Uw rondreis is tot in de puntjes verzorgd waarbij er gedacht is aan uw accommodatie, vervoer en excursies.
U maakt kennis met de kleurrijke bevolking aan het Titicacamee ...(lees meer) r, maakt een boottocht naar de Ballestas eilanden, vliegt over de spectaculaire Nazca lijnen in de woestijn en verblijft in het coloniale Arequipa. De keizerlijke hoofdstad Cusco, de Incavallei, het indrukwekkende Machu Picchu, al deze hoogtepunten zitten in deze individuele privéreis naar Peru.