Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Groepsreizen

De mooiste bestemmingen ontdekt u tijdens de groepsreizen van WorldExperts. Reizen in groep is comfortabel reizen. Creëer samen met een gezellige groep prachtige herinneringen en deel fijne momenten samen. De groepsreizen in ons aanbod zijn samengesteld door ons enthousiaste team van ervaringsdeskundigen.

 

Groepsreizen om nooit te vergeten

Met uitstekende lokale gidsen en eigen reisbegeleiding heeft u bij ons de garantie dat u met een gezelschap gelijkgestemde reisgenoten de hoogtepunten van uw bestemming ontdekt. Vanzelfsprekend is er aandacht voor de minder toeristische zaken die juist de “couleur locale” aan de reis geven. Aandacht voor prachtige natuur, een gesprekje met de locals waarbij de reisleider kan vertalen, de juiste locatie om net die mooie foto te maken, onverwachte momenten, leuke gespreksonderwerpen aan tafel en een culinaire beleving – dat maakt een groepsreis met ons reisbureau juist zo uniek. Kwaliteitsvervoer, uitstekende hotels en het gebruik van gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen verzekeren u voorafgaand aan uw groepsreis al van comfort en zekerheid.

 

Een divers aanbod aan reizen naar elke uithoek van de wereld

Ons aanbod aan wereldreizen omvat groepsreizen naar: Albanië – Algerije – Argentinië – Armenië – Azerbeidzjan – Balkan – Baltische Staten – Bangladesh – Belize – Bosnië en Herzegovina – Bulgarije – China – Duitsland – Estland – Georgië – Guatemala –  Honduras – Hongarije – Iran – Israel –  Jordanië – Kazachstan – Kirgizië – Kosovo – Kroatië – Letland – Libanon – Litouwen – Marokko – Moldavië – Mongolië – Montenegro – Noord-Korea – Noord-Macedonië – Oekraïne – Oezbekistan – Oman – Pakistan – Peru – Polen – Roemenië – Saoedi-Arabië - Servië – Slovenië – Slowakije – Sri Lanka – Syrië – Tadzjikistan – Tsjechië – Turkmenistan – Zuid-Afrika – Zuid-Korea.
 

Ons reisbureau biedt u keuze uit meer dan 100 groepsreizen naar 40 landen. Elke bestemming is uniek en elke groepsreis heeft een eigen karakter. Sommige reisbestemmingen staan bekend om cultuurschatten, zoals enkele groepsreizen naar Oezbekistan, terwijl andere rondreizen in het teken van natuur en tradities staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de reizen naar Mongolië. Een interessante reis in ons aanbod is de groepsreis naar Argentinië. Topper in ons aanbod blijft de groepsreis naar Armenië en Georgië. Tijdens deze groepsreis verkent u beide landen en ontdekt u eeuwenoude kloosters, prachtige valleien, trotseren we de bergen van de Kaukasus en relaxen we aan de Zwarte Zee. Wilt u een onbekende parel in Azië ontdekken? Dan is onze groepsreis naar Bangladesh een echte aanrader. Ook de groepsreis naar Ethiopië is een onbekende maar onvergetelijke keuze. U merkt het al: het aanbod aan groepsreizen bij WorldExperts is zeer gevarieerd!

 


Beleef onze bestemmingen in eigen gezelschap

Als familie, vereniging of bedrijf wilt u een kwaliteitsvolle reis. Onze groepsreizen kunnen hierbij dienen als inspiratie voor die perfecte reis op maat met uw eigen gezelschap. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bent u benieuwd naar al onze groepsreizen? Bekijk dan snel het aanbod hieronder en boek snel uw plaats!

 


Toon

13-Daagse Nederlandstalige rondreis door Guatemala en Belize

  • Helderblauwe meer van Atitlan
  • De wereldberoemde Chichi­castenango markt
  • Maak kennis met de Maya cultuur
  • Verblijf in de jungle van Guatemala en Honduras

Tijdens deze rondreis maken we niet alleen kennis met prachtige Maya-sites, maar genieten we ook van de natuur die ons vaak doet verbazen. Van dominante vulkanen tot de dichtbegroeide jungle en zeker niet te vergeten het Atitlan meer met zijn helderblauwe water. We zien tempelcomplexen en ingenieuze bouwwerken, maar het is voor ...(lees meer) al de kleurenpracht die indruk maakt. Dit zowel op de huizen, in de natuur en bovenal in de kledij.  Dit niet alleen in Guatemala maar we steken ook de grens over naar Honduras waar we Copan ontdekken en verder nog de prachtige Maya-tempels en de jungle van Belize. Een reis om nooit te vergeten!

...(inklappen)