Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Unieke en volledige rondreizen naar Kazachstan samen met WorldExperts.be
 
Tijdens de groepsreis door Kazachstan, een van de grootste landen ter wereld, maakt u kennis met deze nog relatief onontdekte bestemming. Kazachstan staat bekend om de eindeloze steppe, maar tijdens deze rondreis ziet u ook de prachtige gletsjermeren in het Tien Shangebergte met uitzonderlijke fauna en flora alsook de ongeschonden zandduinen. Een ideale vakantie voor natuurliefhebbers! Ook cultuur kan u tijdens deze groepsreis door Kazachstan opsnuiven zoals in Turkestan, een van de belangrijkste steden op de historische zijderoute. De voormalige hoofdstad Astana is een hippe stad die oud en nieuw perfect combineert. Kortom een reis naar Kazachstan kan iedereen bekoren. 
 
Een reis door Kazachstan is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van Kazachstan reizen.

Toon

11-Daagse Nederlandstalige rondreis Kazachstan

  • Futuristische gebouwen van Norman Foster in Nur-Sultan
  • Bezoek aan de verbluffende Charyn Canyon
  • Verblijf aan het idyllische Kolsai bergmeer
  • Volg de sporen van de zijderoute in Shymkent

Kazachstan behoort tot de grootste landen ter wereld en is vooralsnog een relatief onbekende reisbestemming. Hoewel het land bekend staat om de eindeloze steppen die het landschap domineren, geldt dit niet voor het zuidoostelijke deel van het land, waar het prachtige landschap varieert van zandduinen tot gletsjermeren. We begin ...(lees meer) nen deze rondreis in de nieuwe stad Astana. Deze moderne hoofdstad kan als etalage worden gezien voor moderne, uitdagende architectuur. Vervolgens vliegen we naar het zuiden voor een bezoek aan het historische Turkestan, 1 van de belangrijkste steden op de historische Zijderoute. Het tweede gedeelte van deze reis staat in het teken van Almaty en de schitterende afwisselende natuur in Altyn Emel, de Charyn Canyon en Kolsai meren. Kortom, Kazachstan is een verrassende vakantiebestemming.

...(inklappen)

19-Daagse geheel verzorgde rondreis Centraal-Azië

  • Marmeren gebouwen in Ashgabat
  • De indrukwekkende gaskrater van Darwaza
  • Karavaansteden zoals Khiva, Bukhara en Samarkand
  • Bezoek aan de verbluffende Charyn Canyon

Een complete reis door het hart van de zijderoutes, Centraal-Azië, waar de exclusieve zijde slechts 1 van de vele producten was die verhandeld werden. Handel en kennis gingen veelal samen en de volkeren die hier woonden en passeerden drukten een imponerend stempel op de wetenschap, filosofie, kunst, architectuur en religie ...(lees meer) . Deze 19-daagse rondreis omarmt de geschiedenis vanaf de eerste bewoners in Nissa, de bloedige maar cultureel hoogstaande heerschappij van Timoer Lenk tot de futuristische ontwikkeling van Ashgabat. We ervaren de enorme afstanden van de karavanen als we met ons comfortabele vervoer over de nu verharde wegen door de woestijn reizen waar nomaden nog altijd hun vee op de vruchtbare stukken laten grazen. Kortom, een reis die u laat ontdekken welke rijkdom deze regio heeft voortgebracht in de ontwikkeling van de mensheid.

...(inklappen)