Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Kazachstan verkennen per trein is een mooie manier van reizen. De mooiste steden van de Zijderoute met hun prachtige moskeeën en madrassa’s is iets wat elke cultuurliefhebber gezien moet hebben. Op treinreis door Kazachstan heeft u de kans hiervoor en heeft u de gelegenheid om in contact te komen met de vriendelijke bevolking, u drinkt samen thee terwijl de diverse landschappen zoals steppe, woestijn, bergen en valleien voorbijglijden.  
Deze treinreis kunt u individueel maken of u kunt aansluiten bij een groepsreis met comfortabele treinen, net zoals een cruise maar dan op wielen. 

Toon

14-Daagse luxe treinreis Oriënt Silk Star - Zijderoute – Kazachstan, Oezbekistan, Turkmenistan.

  • 7 UNESCO-werelderfgoedlocaties (Nisa, Merw, Itchan Kala Khiva, Bukhara, Samarkand, Shakhrisabz, Turkestan)
  • Bezoek aan het indrukwekkende Registan plein
  • Comfortabele privétrein met 5 verschillende categorieën
  • Opgravingen van de oude stad Afrosiyob

Deze reis per luxetrein maakt u vertrouwd met de vele culturen langs de legendarische zijderoute en talloze plaatsen die geschiedenis hebben geschreven, waaronder niet minder dan 7 UNESCO-werelderfgoed locaties. Deze Centraal-Aziatische landen strekken zich uit van de Kaspische Zee tot het Tien Shan-gebergte en hebben een rijke ...(lees meer) geschiedenis die u kunt opsnuiven tijdens deze indrukwekkende reis per privétrein. 

...(inklappen)