Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Israël

Reizen naar Israël met WorldExperts biedt u de uitgelezen kans om dit fascinerende land te leren kennen. De tegenstellingen tussen cultuur en moderniteit kunnen bijna niet groter zijn. Enerzijds de bruisende metropool Tel Aviv aan de Middellandse Zee en anderzijds Jeruzalem, de bakermat van het jodendom en christendom. Aan het Meer van Galilea ontdekt u andere Bijbelse plekken, zoals de Witte Synagoge, Kafernaüm en de Berg der Zaligsprekingen. Natuurlijk mag een bad in de Dode Zee met het onvoorstelbare gevoel van gewichtloosheid niet ontbreken. Onze reisexperts leggen alle schatten voor u bloot tijdens uw vakantie Israël in de voetsporen van wereldreligies.Toon

Israël ontdekken

Bij een rondreis Israël doorkruist u een land vol contrasten. De duizenden jaren oude stad Jeruzalem versus de moderne stad Tel Aviv. De uitgestrekte Negev-woestijn verschilt nogal van de mediterrane bossen en de kustgebieden met hun fijne zandstranden. U kunt zwemmen in de Dode Zee, wandelen in de bergen van Galilea of een jeeptour maken door de woestijn, maar het meest opwindende is dat u het spoor teruggaat van 3.000 jaar religie en geschiedenis.

De steden Jericho, Nazareth en Bethlehem zijn stevig verankerd in het Oude en Nieuwe Testament. Daarnaast heeft Jeruzalem een schat aan bezienswaardigheden, zoals de Tempelberg, de Klaagmuur en het Yad Vashem-monument. De Bijbelse stad Jericho ligt aan de zuidkant van de Jordaanvallei. U staat versteld van de ruïnes van de voormalige Romeinse stad Caesarea, de kruisvaardershaven van Akko en het Hislam-paleis in Jericho.

Vakantie Israël

U kunt tijdens een vakantie Israël veel zien als u een deel van de Israël National Trail aflegt. Deze wandelroute beslaat in totaal 940 kilometer tussen Kibbutz Dan in het noorden en Caesarea in het zuiden. In Eilat aan de Rode Zee is het genieten van moderne geneugten, met zon, strand, winkelen en uitgaan. Masada is een rotsplateau aan de westelijke oever van de Dode Zee. Hier staat een historisch fort dat in opdracht van koning Herodes gebouwd is. Het staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Rondreis Israël

Een Nederlandstalige rondreis Israël kunt u met een gezelschap of als single reis Israël ervaren. De rondreis start en eindigt in de hoofdstad Tel Aviv. Het aantal bezienswaardigheden is te veel om op te noemen. Safed, dat in de Talmoed wordt genoemd als een van de vier heilige steden. Kafernaüm dat in de tijd van de Bijbel een vissersdorpje was waar Jezus een deel van zijn leven woonde en predikte in de synagoge. Een bezoek aan Nazareth, waar volgens de overlevering de engel Gabriël Maria vertelde dat ze zwanger zou worden door de kracht van de Heilige Geest. En de plaats waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Om maar enkele voorbeelden te noemen.

Single reis Israël

Tijdens een single reis Israël ontdekt u samen met andere soloreizigers alle bezienswaardigheden van dit veelzijdige land. Alles wordt door ons goed geregeld: de vluchten, de verblijven in uitstekende hotels, het vervoer ter plaatse, de deskundige lokale gidsen en de eigen reisbegeleiding. U wordt volledig ontzorgd en kunt maximaal genieten van uw single reis Israël.

Meer weten over onze reizen naar Israël? Neem gerust contact op met uw vragen of verzoeken. Bel (03 281 7927) of stuur een e-mail info@WorldExperts.be.